ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαρτίου 2023 06:43

Τα panel του 1ου συνεδρίου CyberTechCon στη Θεσσαλονίκη

Ξεκινάει το πρώτο συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την κυβερνοασφάλεια και τις υπηρεσίες cloud, CyberTechCon 2023, την Παρασκευή 10 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά στους διακεκριμένους ομιλητές του, ο καθένας εκ των οποίων θεωρείται ειδικός στον τομέα του.

Μεταξύ άλλων στο CyberTechCon θα παρακολουθήσετε τρία πάνελ ομιλιών, με τα δύο από τα τρία πάνελ να έχουν ως κεντρικό θέμα την κυβερνοασφάλεια. Οι ομιλητές θα επικεντρωθούν στον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει η κυβερνοασφάλεια στην ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων, αλλά και τους τρόπους και τα οφέλη της ενσωμάτωσής της ως απαραίτητη παράμετρος στη διαμόρφωση της στρατηγικής των επιχειρήσεων.

Η δεύτερη συζήτηση που θα διεξαχθεί στο 1ο CyberTechCon έχει θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις που διαδραματίζονται τα τελευταία έτη στην κυβερνοασφάλεια και έχουν φέρει τις επιχειρήσεις σε παθητικό ρόλο. Το παγκόσμιο δίκτυο δείχνει επισφαλές, με τους κυβερνο-εγκληματίες του ransomware να καραδοκούν για ευπάθειες, κάτι που ενισχύθηκε λόγω της απομακρυσμένης εργασίας και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Παρακολουθήστε το πάνελ και ενημερωθείτε για την άμυνα των επιχειρήσεων ενάντια στις νέες απειλές που λαμβάνουν χώρα στον κυβερνοχώρο.

Για το τέλος αφήσαμε το εξίσου σημαντικό πάνελ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα, σε αρκετούς , αλλά όχι σε όλους, τους τομείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιταχύνει και εξομαλύνει τη λειτουργία των κρίσιμων υποδομών, από την άλλη, όμως, εγκυμονεί κινδύνους, αφού τα δεδομένα των εταιρειών είναι ανοιχτά προς τον κάθε κακόβουλο χρήστη του διαδικτύου. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, τέλος, έχουν αντιληφθεί σε μεγάλο βαθμό την αξία που έχει ο ψηφιακός μετασχηματισμός για τη λειτουργία, την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητά τους και συνεχίζουν και επενδύουν σε αυτόν.

Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ, από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Techmail και NOW. Το συνέδριο CyberTechCon 2023 συνδιοργανώνεται με την κλαδική έκθεση Salonica Electronix 2023.

Τεύχος 243

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design