ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Φεβρουαρίου 2023 06:59

Τα προϊόντα της LG με λειτουργία eye comfort 

Οι βραβευμένες τηλεοράσεις LG OLED έχουν πιστοποιηθεί από τους διεθνείς οργανισμούς TÜV Rheinland (TUV) και Underwriter Laboratories (UL), ως οθόνες με χαμηλό μπλε φωτισμό, χωρίς τρεμόπαιγμα και θάμπωμα, για να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν τηλεόραση για μεγαλύτερο διάστημα με περισσότερη άνεση. Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι επίσης οι πρώτες οθόνες από οποιοδήποτε είδος τηλεόρασης που έλαβαν την πιστοποίηση Eyesafe που αναπτύχθηκε από την TUV-Eyesafe. 

Σύμφωνα με την εταιρεία δοκιμών UL εάν τα μάτια είναι εκτεθειμένα σε οθόνες με τρεμόπαιγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα καταπονηθούν. Το τρεμόπαιγμα μπορεί να είναι μη αντιληπτό σε τηλεοράσεις LED όταν διαθέτουν λειτουργικό σύστημα που κάνει τον οπίσθιο φωτισμό να αναβοσβήνει με σκοπό τον έλεγχο της φωτεινότητας και επειδή ο χρόνος απόκρισης των πάνελ LED είναι σχετικά μεγάλος σε σύγκριση με τα πάνελ OLED. Ο μικρότερος χρόνος απόκρισης και η απουσία οπίσθιου φωτισμού σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις LG OLED δεν τρεμοπαίζουν. 

Αντίστοιχα, όταν ένα πάνελ θαμπώνει σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και στη φωτεινότητα της οθόνης. Τα πάνελ της LG είναι τα πρώτα στο είδος τους που έλαβαν πιστοποίηση ως αντιθαμβωτικά από την UL. Η εταιρεία διενήργησε δοκιμές χρησιμοποιώντας μια μέθοδο αξιολόγησης θαμπώματος , η οποία αναγνωρίζεται επίσημα από τη Διεθνή Επιτροπή Φωτισμού. Οι μετρήσεις επιβεβαίωσαν ότι τα πάνελ LG OLED παρέχουν προσαρμοσμένη φωτεινότητα σε όλες τις συνθήκες. 

Τέλος, οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αυτο-φωτιζόμενα pixel, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό. Με αυτό τον τρόπο απαιτούνται λιγότερα εξαρτήματα κατασκευής των τηλεοράσεων και εξοικονομούνται πόροι. Αυτό σημαίνει λιγότερες τοξικές ουσίες και λιγότερη ρύπανση του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού κατά την παρακολούθηση. Επίσης, μειώνονται τα απόβλητα και βελτιώνεται το ποσοστό ανακύκλωσης στο τέλος της διάρκειας ζωής του προϊόντος. 

Τεύχος 226

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design