24 Απριλίου 2023 06:46

Τα οφέλη της CPI από τη συνεργασία με τη RCS 

Την αγαστή συνεργασία της CPI με τη Revival Consulting Services εξήρε ο κος Άρης Παπαθάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της CPI. 

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του άρθρου, ο κος Παπαθάνος περιγράφει αναλυτικά τα οφέλη που αποκομίζει η εταιρεία του από τη συνεργασία με τη Revival Consulting Services. Όπως αναφέρει ενδεικτικά: «Η συνεργασία της CPI με τη Revival ξεκίνησε το 2014. Αρχικά αναθέτοντας το management του οικονομικού τμήματος με στόχο την καλύτερη οργάνωση του τμήματος και τη βελτίωση των συνεργειών που υπάρχουν με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας». Όπως τόνισε, τη «διαφορά» στο εν λόγω project την έκαναν η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Revival. Εστιάζοντας στα βασικά πλεονεκτήματα της Revival, ο κος Παπαθάνος στάθηκε στην εμπιστοσύνη που εμπνέει η εταιρεία, στον επαγγελματισμό των στελεχών της Revival και την αξιοπιστία της. 

Τεύχος 270

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design