ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Φεβρουαρίου 2022 08:58

Τα ΕΛΤΑ μάς «στέλνουν» e-services

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδα Χριστόπουλου, ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Ελληνικών Ταχυδρομείων βεβαιώνεται ως συναφής με τους Τομείς Παρέμβασης της Βίβλου Ψηφιακού Μετασχηματισμού 2020-2025, και προχωρά υπό την εποπτεία του, εισάγοντας σταδιακά e-services για την επίτευξη ασφαλούς επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων δημοσίου και καταναλωτών.

Στόχος είναι η δημιουργία καινοτόμων ταχυδρομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και η ενίσχυση της λειτουργικής τους αποτελεσματικότητας με την ανάπτυξη νέων έξυπνων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και επιχειρησιακών μοντέλων που λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τις διεθνείς εξελίξεις (e-commerce, 4η βιομηχανική επανάσταση, κλιματική αλλαγή κ.λπ.). Στις μελλοντικές δράσεις ανήκουν ο «ψηφιακός ταχυδρόμος» και οι «έξυπνες θυρίδες» για την αυτόματη παραλαβή αντικειμένων 24ώρες το 24ώρο.

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, τα ΕΛΤΑ θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα δραστηριοποίησης τους, όπως είναι ο ανταγωνισμός λόγω της απελευθέρωσης της αγοράς ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Τεύχος 9

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design