ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Μαρτίου 2022 06:51

Τέσσερα νέα μέλη στην ολομέλεια της ΕΕΤΤ

Με απόφαση του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κου Κυριάκου Πιερρακάκη, 4 νέα μέλη προστίθενται στην Ολομέλεια της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Ο λόγος για τον κο Γιώργο Δημητρακόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή στο Χαροκόπειο, Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο, τον κο Αθανάσιο Παναγόπουλο, καθηγητή στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, τον κο Πέτρο Ποτίκα, μέλος του εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Μετσόβιο και τον κο Άγγελο Ζήκο Πεπόνη, Δικηγόρο.

Τα δύο μέλη της προηγούμενης σύνθεσης που παραμένουν στη νέα είναι ο κος Αντώνιος Γαστεράτος, Καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η κα Αριστέα Σινανιώτη-Μαρούδη, καθηγήτρια Εμπορικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μεταξύ των πρώτων θεμάτων που θα κληθεί να αποφασίσει είναι το νέο Μοντέλο Ελέγχου Συμπίεσης Περιθωρίου (PSM – Price Squeeze Model) που αφορά στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών.

Τεύχος 34

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design