ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Φεβρουαρίου 2022 08:59

Τέλος στην παράνομη στάθμευση στον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων εγκατέστησε 830 αισθητήρες σε διαβάσεις και ράμπες ΑμΕΑ – από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, το Κολωνάκι και την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα, το Κουκάκι και το Παγκράτι – με στόχο τον εντοπισμό οχημάτων που σταθμεύουν παράνομα πάνω σε αυτές.
Κάθε αισθητήρας εμφανίζεται σε ηλεκτρονικό χάρτη του Κεντρικού Συστήματος Διαχείρισης Παραβάσεων της Δημοτικής Αστυνομίας. Μέσω της πλατφόρμας λαμβάνονται δεδομένα, τα οποία «ενημερώνουν» σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση των αισθητήρων και ουσιαστικά για τις παραβάσεις. Οι δημοτικοί αστυνομικοί, που βρίσκονται σε ακτίνα 500 μέτρων από το σημείο της παράβασης, ενημερώνονται αυτόματα μέσω φορητών συσκευών.
Τα δεδομένα που συλλέγονται δίνουν τη δυνατότητα στη Δημοτική Αστυνομία να οργανώσει αποτελεσματικά τον επιχειρησιακό της σχεδιασμό στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας.

Τεύχος 10

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design