ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Ιανουαρίου 2023 06:57

Σύστημα υδρόψυξης DEEPCOOL LS520 για επεξεργαστές Intel & AMD

Η LS520 αναβαθμίζει την αξιοπιστία της, υιοθετώντας την τεχνολογία “Anti-leak”, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετική απόδοση ψύξης του επεξεργαστή, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο διαρροής.

Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, hi-tech design, βελτιστοποιημένο water-block και δύο A-RGB PWM ανεμιστήρες FC120, προσφέρει ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα των ανεμιστήρων, αλλά και του καλύμματος του water-block. Ένα 3D infinity mirror αποκαλύπτεται κάτω από το επάνω κάλυμμα, προσφέροντας μια νέα οπτική εμπειρία μέσα από μια πολύπλευρη γεωμετρική αντανάκλαση. Επιπλέον, το πλακίδιο με το λογότυπο μπορεί να περιστραφεί 360 μοίρες, όπως και να αφαιρεθεί για να τοποθετήσετε ένα πλακίδιο με τη δική σας δημιουργία! Διαθέτει αντλία νερού υψηλής απόδοσης 4ης γενιάς που μεγιστοποιεί την απόδοση ψύξης, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • βελτιωμένος σχεδιασμός μικροκαναλιού που εξασφαλίζει βέλτιστη ροή ψυκτικού υγρού
  • ισχυρός τριφασικός κινητήρας μετάδοσης κίνησης έως 3100 RPM
  • συμπαγής βάση από χαλκό που εφαρμόζει απόλυτα

Περιλαμβάνονται δύο A-RGB PWM ανεμιστήρες DEEPCOOL FC120 με εξαιρετική απόδοση και ελάχιστο επίπεδο θορύβου. Συντονίστε τα χρώματά σας, προσαρμόζοντας το φωτισμό RGB μέσω του λογισμικού μητρικής πλακέτας για διαφορετικά εφέ φωτισμού που ταιριάζουν με το υπόλοιπο hardware σας. Είναι συμβατή με τα περισσότερα sockets της Intel και της AMD, αλλά και πολύ εύκολη στην εγκατάστασή της, καθιστώντας την μια universal, hi-tech, εντυπωσιακή και αξιόπιστη λύση για κάθε χρήστη. 

Τεύχος 210

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design