ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Φεβρουαρίου 2023 06:50

Συνεχίζεται η γνωριμία με τους εκθέτες της Salonica Electronix

Με τη μορφή κλαδικής έκθεσης επιστρέφει η Salonica Electronix 2023 στις 10 και 11 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης! Η Salonica Electronix θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για την αγορά της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Η παρουσίαση των εκθετών που θα συμμετάσχουν στη Salonica Electronix 2023 συνεχίζεται και σήμερα, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έτσι, κατά την περιήγησή σας στα περίπτερα των εκθετών θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την επιχείρησή σας!

Οι εταιρείες που παρουσιάζονται σήμερα είναι οι εξής:

Atlas Security

Η Atlas Security αποτελεί σήμερα τη Νο1 επιλογή σε θέματα ασφάλειας, διατηρώντας ηγετική παρουσία στην αγορά από το 1982. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου, ο όμιλος των επιχειρήσεων Atlas έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και την πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε το καλύτερο για την ασφάλειά μας.

Οι αξίες της είναι απλές:

• Πάνω από όλα η ασφάλεια.

• Ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.

• Θωρακισμός των διαδικασιών απορρήτου.

• Φροντίδα για τη μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης που θα γίνει μία δυνατή εμπειρία.

Στρατηγική και όραμα για το μέλλον

Το όραμά της είναι φιλόδοξο, αλλά έχει γερές βάσεις. Γιατί πάνω από όλα, στηρίζεται στην επιθυμία όλων να «κάνει τη διαφορά», παραμένοντας αμετάκλητα πιστή στις αξίες της.

• Αναπτύσσει το μεγαλύτερο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με νέες ταχύτερες τεχνικές εξυπηρέτησης.

• Επενδύει σε πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία με σκοπό να ανακαλύπτει πάντα αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία.

• Χτίζει στους ανθρώπους της, γιατί γνωρίζει ότι όλοι μαζί μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Διευρύνοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα, στόχος της είναι να διπλασιάσει το μέγεθος του ομίλου μέσα στα επόμενα χρόνια.

FORCE S.A.

Η εταιρεία Force S.A.δραστηριοποιείται από το 1984 και διατηρεί την έδρα της στη Θεσσαλονίκη. Διακινώντας στην αγορά και εγκαθιστώντας τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, φροντίζει πάντα να ικανοποιεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες επεκτείνονται και στον χώρο της τεχνικής υποστήριξης.

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η επιτυχία της, όμως, την ώθησε στη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αθήνα. Επιθυμώντας την ποιοτική αναβάθμιση της ασφάλειας και της προστασίας, συμμετείχε στην ίδρυση της εταιρείας ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROUP για τη λήψη σημάτων συναγερμού, της οποίας μέχρι σήμερα είναι μέτοχος.

Από το 2003 μετέφερε την έδρα της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, συνολικής έκτασης 1500 τ.μ., και το υποκατάστημα Αθηνών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Αιγάλεω Αττικής, συνολικής έκτασης 750 τ.μ.

Πλέον, αποτελεί έναν σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο όμιλο εταιρειών και έχει εντάξει στο δυναμικό της και τις εταιρείες DBS Security Products και FS GPS.

Φιλοσοφία

Η Force φροντίζει πάντοτε για την παροχή προϊόντων:

 • Άρτιας ποιότητας.
 • Τελευταίας τεχνολογίας.
 • Εύκολης χρήσης.

Βασική προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια των πελατών της. Έτσι, η Force θεμελιώνει μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διατηρώντας εξισορροπημένη τη σχέση ποιότητας – τιμής, και επιδιώκει διαρκώς την εξέλιξη. Ακόμη, εξασφαλίζει άνετο, λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για τους ανθρώπους που εργάζονται στις εγκαταστάσεις της, βασισμένο στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Για το τέλος αφήνουμε το πιο σημαντικό: Η Force και το ανθρώπινο δυναμικό της δίνει έμφαση στην κοινωνία, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις στο καταναλωτικό κοινό και ένα αξιόπιστο και πλήρες after sales πακέτο υπηρεσιών.

FT Electronics

Το 2003, ο Τουριόγλου Φαίδων δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών. Στη συνέχεια, το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση «Τουριόγλου Φαίδων & ΣΙΑ ΟΕ» με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις Εισαγωγές Ηλεκτρονικών ειδών & Τηλεπικοινωνιακού υλικού. Σήμερα, και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων που εισάγουν σε όλη τη χώρα, και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της FT Electronicsδιανέμονται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους χονδρέμπορους. Βασικός της στόχος αποτελεί η συνεχής ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό, μέσω της διαρκούς βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στο site της FT Electronics θα συναντήσετε προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και ασφαλείας της Hom-io.

G.I. SECURITY

Η G.I. SECURITY ή Greece Intenational Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς ξεκίνησαν όλα: Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας», τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης-απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών. Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή όπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY S.A. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία G.I. SECURITY S.A. δραστηριοποιείται μόνο στη Χονδρική Πώληση, Διανομή και Υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO κ.ά.

Grande Security Α.Ε.

H Grande Security Α.Ε. αποτελεί τη συνένωση της Automatic Alarm Systems A.E. και της Grande Security Monitoring Services E.Π.Ε. Η Automatic Alarm Systems A.E. ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία χονδρικώς προϊόντων Συστημάτων Ασφαλείας.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος 15 εκ των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η TYCO Security και Fire (DSC/Bentel/FireClass/Videofied), Honeywell, Hikvision κ.ά.

Η διαχρονικότητά της πιστοποιείται από την επιλογή της ως συνεργάτης από εκατοντάδες εταιρείες και εγκαταστάτες στην Ελληνική, αλλά και στην Κυπριακή αγορά.

Καλύπτει κάθε απαίτηση που αφορά στον χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο! Καθημερινά τεχνικά σεμινάρια διασφαλίζουν την άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της, αλλά και την άρτια και ταχεία υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών της.

Η Grande Security Monitoring Services ιδρύθηκε το 1993, δημιουργώντας έναν πρότυπο κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων (24ώρο κέντρο) συστημάτων ασφαλείας και μεταφοράς εικόνας.

Στόχος της, αλλά και σκοπός της, είναι η αδιάλειπτη υποστήριξη παροχής υπηρεσιών προς τις εγκαταστάτριες εταιρείες, και τους συνδρομητές τους.

Ο αριθμός των συνδεδεμένων συνδρομητών από τους συνεργάτες της αριθμεί περί τους 23.000, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την αξιοπιστία, αλλά και την εμπιστοσύνη που συνάδουν με το ιδεώδες της εταιρείας.

IASCOM

Η ελληνική εταιρεία IASCOM είναι η εξέλιξη της IAS SECURITY που ιδρύθηκε το 1985 από τον Κωνσταντίνο Τοπαλούδη στην Αθήνα. Η εμπειρία του κυρίου Τοπαλούδη έρχεται από πιο πριν, ο οποίος ήταν στην τεχνική ομάδα της LMS ELECTRONICS, μίας από τις πρώτες εταιρείες που ξεκίνησαν να κατασκευάζουν συστήματα συναγερμού στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.

Η IAS SECURITY με οδηγό τον Κωνσταντίνο Τοπαλούδη είχε ως βασικό γνώμονα τη σωστή τεχνική τοποθέτηση, την επιλογή του καλύτερου συστήματος ασφαλείας για τον πελάτη, την ορθή κάλυψη του χώρου και προπάντων την αρχή του να είναι ο τελικός πελάτης ασφαλής και ευχαριστημένος. Καθώς η εμπειρία που είχε αυξανόταν με τα χρόνια, συγχρόνως η αξιοπιστία της IAS SECURITY ήταν αδιαμφισβήτητη από όσους την επέλεγαν για την ασφάλειά τους. Με την πάροδο των χρόνων η IAS SECURITY είχε πλέον γερές βάσεις στα θεμέλιά της και ξεκίνησε να διεισδύει στο κομμάτι της χονδρικής συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως η OPTEX, ALEPH, VENCROFT κ.ά. Εδώ και λίγα χρόνια, στην εταιρεία συμμετέχει και ο Παναγιώτης Τοπαλούδης, και μαζί έχοντας τις ίδιες αρχές και τεχνικές υποδομές πιο ανεπτυγμένες, συνδράμουν στην ολοένα ανάπτυξή της, πλέον ως IASCOM.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε στην IASCOM η αμερικάνικη εταιρεία Resolution Products Inc. με την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων της στην Ελλάδα δείχνει αρκετά.

Intertech S.A.

Η Intertech ιδρύθηκε το 1988. Από το 1990 είναι επίσημος διανομέας της Panasonic και άλλων οίκων τεχνολογίας (iLuv, Ricoh, Satel) στην Ελλάδα. Το 1995 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έκτοτε κατέχει σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις σε καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει καινοτόμα, εύχρηστα και αξιόπιστα προϊόντα τεχνολογίας που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και δημιουργούν τις συνθήκες για μια ποιοτική και εύκολη ζωή.

Η Intertech συγκαταλέγεται σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, με κύριο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα το πλούσιο και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων & υπηρεσιών της, καθώς και το ευρύ πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της. Χάρη στο εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων για κάθε επιχείρηση και συνεργάτη.

Η εταιρική κουλτούρα της Intertech χαρακτηρίζεται από τεχνογνωσία και ευελιξία διαχείρισης για κάθε έργο ανεξαρτήτως, όγκου ή πολυπλοκότητας.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Intertech υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της Panasonic, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και διαρκώς εξελίσσεται στην αναπτυσσόμενη αγορά της τεχνολογίας.

ΗΛΚΑ Α.Ε.

Η ΗΛΚΑ Α.Ε. είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα συστήματα ασφαλείας στην Ελλάδα. Άρχισε τις δραστηριότητές της το 1975 κυρίως ως κατασκευαστική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας. Σήμερα ανήκει στον όμιλο ΗΛΚΑ, ο οποίος περιλαμβάνει δύο εταιρείες, την ΗΛΚΑ A.E. που δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση συστημάτων ασφαλείας με ένα δίκτυο διανομής σε ολόκληρη την Ελλάδα και την ΗΛΚΑ SECURITY Α.Ε. που δραστηριοποιείται στα οχήματα ειδικής χρήσης, έχοντας προμηθεύσει την πλειοψηφία των θωρακισμένων αυτοκινήτων και των νέων ασθενοφόρων της χώρας μας. Ο όμιλος ΗΛΚΑ στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.300 τ.μ. στην Αγ. Παρασκευή Αττικής. Έχει χαρακτηρισθεί επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας από το Υπουργείο Έρευνας και Τεχνολογίας και έχει χρηματοδοτηθεί από τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΗΛΚΑ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO9001, για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την πώληση, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και συστημάτων λιανικής πώλησης.

Η ΗΛΚΑ Α.Ε. υποστηρίζει ενεργά την ανακύκλωση και συμμετέχει στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, που αφορά στην ανακύκλωση των συσκευών (Π.Δ. 117/2004), στο Συλλογικό Συστήμα Εναλλακτικής Διαχείρισης, που αφορά στην ανακύκλωση των συσκευασιών των προϊόντων, στο Συλλογικό Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης φορητών ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών ΑΦΗΣ.

KEEPER Hellas

Η KEEPER Hellas (ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 008375301000), η μητρική εταιρεία του ομίλου KEEPER Group, αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο σημαντικών κατασκευαστικών οίκων Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας του εξωτερικού, προερχόμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερική και την Ασία.

Η KEEPER Hellas, δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας χώρων από το 1998. Η ενασχόληση της επιχείρησης αποκλειστικά με το χονδρικό εμπόριο άρχισε το 2003, ύστερα από την κατασκευή και διάθεση, αποκλειστικά στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, της εσωτερικής μαγνητικής επαφής NOVA. Ύστερα από την επιτυχημένη προώθηση των επαφών η εταιρεία διεύρυνε την ενασχόλησΉ της με το χονδρικό εμπόριο, εισάγοντας προϊόντα Η.Σ.Α από τους πλέον αξιόλογους οίκους του εξωτερικού.

Συνεργασίες ορόσημο

Η KEEPER Hellas, μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα σπουδαιότερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ασφαλείας του κόσμου. Μερικές από τις πιο εξέχουσες συνεργασίες είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση του καλύτερου οίκου συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά, της Tecnoalarm. Επίσης, αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της Dahua Technology, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά οίκους της αγοράς στα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης.

Επιπλέον, ορόσημο αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο ευρωπαϊκό οίκο κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Kodinis Raktas, όπου σε συνεργασία σχεδιάζονται τα συστήματα NOVA Security. Στο portfolio της KEEPER Hellas, ανήκουν επίσης και αντιπροσωπείες πολλών σπουδαίων οίκων του εξωτερικού που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν, αλλά και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν στον σχεδιασμό τους. Εφαρμογές των προϊόντων τους συναντώνται στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς. Ενδεικτικά, αναφέρεται ο αμερικανικός οίκος κατασκευής των πιο προηγμένων Megapixel καμερών, Arecont Vision.

Ασφάλεια με Εμπειρία & Αξιοπιστία

Η συνεχής ανοδική πορεία της KEEPER Hellas και η διαρκής αναγνώρισή της στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, είναι αποτέλεσμα της Φιλοσοφίας και της Στρατηγικής που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέγει να συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού, γι’ αυτό την επιλέγουν οι πιο αξιόλογοι Έλληνες επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Η KEEPER Hellas υποστηρίζει διαρκώς τους συνεργάτες της, παρέχοντας 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Οργανώνει τεχνικά σεμινάρια μεταφέροντας τις γνώσεις που αποκτά από τους προμηθευτές της. Και τέλος, εκπαιδεύει τους συνεργάτες της στον τρόπο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αναβαθμίζοντας αυτούς από τον ανταγωνισμό!

Lemco

Η Lemco έχει πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού μετάδοσης και διανομής τηλεοπτικών σημάτων. Γνωστή για τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς της, αλλά και το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική, αλλά και την παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RF, IP αλλά και οπτικών ινών, όπως τα παρακάτω:

• DTV RF διαμορφωτές.

• Επαγγελματικά ΗeadEnds.

• Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κ.λπ.

• Πολυδιακόπτες.

• Λύσεις διανομής Fiber Optics (GPON, ONU, κ.ά.).

• IPTV middleware.

• HDMI προϊόντα.

• Διάφορα αξεσουάρ (π.χ. RF διακλαδωτές, ομοαξονικά καλώδια κ.λπ.).

Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Lemco, προσφέρουν οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ανάγκες της ελληνικής, αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς.

Lexis Πληροφορική

H LEXIS Πληροφορική Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986 στον τομέα των Συστημάτων Αδιάλειπτης Παροχής Ενέργειας (UPS) και σύντομα επεκτάθηκε στα Τηλεπικοινωνιακά Δίκτυα, προσφέροντας μέσω του δικτύου συνεργατών της σε ολόκληρη της Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη σχεδίαση, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών υποδομών.

Λίγα χρόνια μετά την έναρξή της, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας, δημιούργησε το υποκατάστημά της στη Θεσσαλονίκη.

Πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων δικτύωσης, η LEXIS εισήγαγε το Cyber Security στην Ελλάδα το 2004, παρέχοντας ολοκληρωμένες σειρές με on-premises και cloud λύσεις για την προστασία των επιχειρησιακών και τελικών χρηστών από τις αυξανόμενες δικτυακές απειλές.

Από το 2009, η LEXIS στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της έκτασης 1.000 τ.μ. στον Γέρακα, όπου διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κέντρο ελέγχου κι επισκευής συστημάτων UPS, με ξεχωριστό τμήμα για την τεχνική υποστήριξη των δικτυακών λύσεων, και κέντρο logistics για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποθεμάτων της. Πραγματοποιεί συνεχείς εκπαιδεύσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της εταιρείας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα για τη συνεχή ενημέρωση των συνεργατών της σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων, η LEXIS αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει τα προϊόντα των Οίκων: DRAYTEK, EATON, VIVOTEK, KEDACOM, FORTINET, HILLSTONE, ATCOM, NEWROCK, TAINET, PATTON, ενώ διαθέτει το δικό της brand σε UPS, τα LEXPOWER. Καθημερινά προμηθεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής σε Ελλάδα και Κύπρο με πάνω από 3.500 εγκαταστάσεις σε αεροδρόμια, Ένοπλες Δυνάμεις, Πανεπιστήμια, Φαρμακοβιομηχανίες, Ξενοδοχεία, εταιρείες logistics κ.ά., τις οποίες συντηρεί και υποστηρίζει σε 24ωρη βάση (24×7).

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας και συνεργασίας της LEXIS είναι οι εξής:

Power Solutions.

• Networking Equipment.

• AI Surveillance & Video Analytics.

• Virtual Private Networks.

• Cyber Security Services.

• Firewalls.

MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY

Η εταιρεία MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται µε επιτυχία στον τοµέα της εισαγωγής και εµπορίας συστηµάτων ασφαλείας, καθώς και στο κοµµάτι των προϊόντων προηγµένης τεχνολογίας.

Η εταιρεία διατηρεί πολυετή και άριστη συνεργασία µε αναγνωρισµένους κατασκευαστικούς οίκους, εξασφαλίζοντας τη διανοµή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων ασφαλείας.

Κύριος στόχος της είναι η ικανοποίηση και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών της, έχοντας πρώτα κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους.

Η MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY εγγυάται τη διαθεσιµότητα και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων, τα οποία διαρκώς εµπλουτίζονται (καταγραφικά, κάµερες, συναγερµοί, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης και IP Τεχνολογία).

Η άριστη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση τόσο για την άµεση ενηµέρωση, όσο και για την επιλογή των καταλληλότερων προϊόντων, καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας και δυνατοτήτων προϊόντα της, αποτελούν κύριο µέληµά της.

Η τεχνική υποστήριξη µετά την προµήθεια των υλικών, καθώς και η τεχνολογική αναβάθµιση των προϊόντων, είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει.

Mistral Antenna Systems

H Mistral Antenna Systems ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενισχυτών στην Ελλάδα. Αρχικά ασχολήθηκε με την κατασκευή και εγκατάσταση συσκευών υψηλής συχνότητας, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες εκείνης της εποχής.

Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, επεκτείνει επιτυχώς τη γκάμα των προϊόντων της σε ενισχυτές ΤV, μίκτες, διακλαδωτήρες, RF modulators, φίλτρα και σε άλλα ηλεκτρονικά παρελκόμενα που σχετίζονται με την τηλεορασική λήψη.

Στόχος της εταιρείας είναι να προμηθεύει την αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, δημιουργώντας μια εποικοδομητική σχέση με τους συνεργάτες της. Η δέσμευσή της είναι να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Κάθε χρόνο το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας σχεδιάζει και βελτιώνει τα προϊόντα της, προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της μέσω της βελτίωσης της ποιότητας.

IDComs

Η IDComs και ο CEO/ιδρυτής της Θανάσης Κυριακόπουλος, έχουν 40χρονη παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης και ιδιαίτερα της δορυφορικής λήψης, από την εποχή που δεν είχαν καν ξεκινήσει οι εκπομπές από τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες και η μόνη δορυφορική εκπομπή που μπορούσε να λάβει κανείς στην Ελλάδα ήταν από τον τότε σοβιετικό, δορυφόρο Horizon στη δορυφορική μπάντα C.

Αρκετές δεκαετίες πλέον αντιπροσωπεύουν για την Ελλάδα και την Κύπρο τις υψηλού κύρους εταιρείες IKUSI & PROMAX – εταιρείες πολύ γνωστές στην αγορά και τον τεχνικό κόσμο για τις λύσεις που παρέχουν σε εξοπλισμό λήψης, επεξεργασίας, διανομής των τηλεοπτικών σημάτων, αλλά και μετρήσεων των παραμέτρων εκπομπής/λήψης.

Οι συνεχείς δραστικές αλλαγές της τεχνολογίας στον τομέα, σε συνάρτηση με την υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της IDComs, συν την προηγμένη τεχνογνωσία από τα τμήματα Έρευνας & Εξέλιξης των IKUSI & PROMAX για τις «τεχνολογίες που έρχονται», η οποία μεταλαμπαδεύτηκε στα στελέχη της IDComs, πριν την εφαρμογή τους στην περιοχή μας, έδωσε τη δυνατότητα οργάνωσης πολλών ενημερωτικών εκδηλώσεων (σεμινάρια, τεχνολογικές ημερίδες, webinars κ.λπ.) ήδη από τη δεκαετία του 1990, με θεματολογία:

 • Θέματα ειδικών λύσεων σε δύσκολες λήψεις επίγειου και δορυφορικού τηλεοπτικού σήματος.
 • Εφαρμογές σε μεγάλα δίκτυα CATV.
 • Εφαρμογές οπτικών ινών σε μεγάλα δίκτυα.
 • Επίγεια ψηφιακή τηλεόραση από το 2006.
 • Την τεχνική transmodulation, με εφαρμογή σε ξενοδοχεία, πλοία, αναμεταδότες (Gap Fillers) κ.λπ.
 • Τη μετάδοση δεδομένων δικτύου Ethernet μέσα από τα δίκτυα ομοαξονικών καλωδίων (EoC) από το 2005.
 • Τη νέα τότε τεχνολογία IPTV που τα επόμενα χρόνια επρόκειτο να κυριαρχήσει στην ξενοδοχειακή αγορά.

Η πρόσφατη συγχώνευση των εταιρειών IKUSI & TRIAX, διευρύνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων και λύσεων που προτείνει η νέα ενιαία εταιρεία, ενώ ανοίγει τις προοπτικές για πλήρη συμπόρευση με τις δραστικές τεχνολογικές αλλαγές που συντελούνται τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ουσιαστική ενοποίηση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης.

Η IDComs δραστηριοποιείται σε δύο επίπεδα:

 1. Την υποστήριξη των προϊόντων για τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα και την Κύπρο (IKUSI, TRIAX, PROMAX, ZAFIRO κ.λπ.).
 2. Την ουσιαστική υποστήριξη του τεχνικού κόσμου σε μεγάλα έργα (Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Κτίρια Γραφείων, Συγκροτήματα Κτιρίων, Πρεσβείες κ.λπ.), όσον αφορά τη λήψη και τη διανομή δορυφορικών επίγειων & δικτυακών τηλεοπτικών σημάτων, δίκτυα οπτικών ινών & Ethernet και ασύρματα δίκτυα Wi-Fi.

Η εταιρεία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε ότι αφορά στα παραπάνω, με ένταση εμπειρίας στην τεχνολογία IPTV, με την οποία υλοποίησε το πρώτο τέτοιο έργο στην Ελλάδα σε πολύ μεγάλο ξενοδοχείο, ήδη από το 2008, περιλαμβάνοντας τα συστήματα λήψης, το IPTV HeadEnd, τον Middleware server, το δίκτυο Ethernet με υποστήριξη IGMP και τα τερματικά.

Έκτοτε έχουν υλοποιηθεί μαζί με τους συνεργάτες της, με δικό της εξοπλισμό και συμμετοχή, εκατοντάδες έργα που στηρίζονται στην τεχνολογία IPTV, μερικά εκ των οποίων φαίνονται ενδεικτικά στην ενότητα της ιστοσελίδας της «Τα Έργα Μας».
Για την αρτιότερη υλοποίηση και υποστήριξη αυτών των έργων, έχει δημιουργήσει το «Hospitality Team», μια ομάδα εταιρειών τεχνολογίας, από τον χώρο των δικτύων, των τηλεοπτικών, της IP τηλεφωνίας κ.λπ., που αναλαμβάνουν ως integrators έργα αυτής της μορφής. Οι έδρες αυτών των εταιρειών βρίσκονται σε όλες τις τουριστικές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο, τα μεγάλα νησιά, αλλά και σε όλα τα αστικά κέντρα, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο και τη δυνατότητα άμεσης & ουσιαστικής after sales τοπικής υποστήριξης σε όλες αυτές τις περιοχές.
Είναι μια εξειδικευμένη ομάδα 85 εταιρειών, τα μέλη των οποίων είναι πλήρως εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται, παρέχοντας στους πελάτες της σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη των έργων με δική της ευθύνη, αλλά και με συμμετοχή των πιστοποιημένων τοπικών συνεργατών της σε κάθε περιοχή, εξασφαλίζοντας κορυφαία τεχνογνωσία υλοποίησης, αλλά και άμεση επέμβαση υποστήριξης σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία με την LG στον τομέα της υποστήριξης για την infotainment πλατφόρμα Pro:Centric, αποτελώντας ουσιαστικά τον βασικό integrator του συστήματος και παρέχοντας μαζί με το Hospitality Team, ουσιαστικές υπηρεσίες υποστήριξης σε όλα τα ξενοδοχεία με Hotel Smart TV της LG.

Το διάσημο middleware ZAFIRO της Entertainment Solutions που αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα, είναι μια ακόμα επιλογή για τα πολύ υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία, τα οποία θέλουν να προσφέρουν την κορυφαία λύση για τους φιλοξενούμενούς τους.

Πολύ σημαντική είναι και η συνεργασία της με την Cosmote TV, στον τομέα της αποκωδικοποίησης των προγραμμάτων για επαγγελματική εφαρμογή σε ξενοδοχεία κ.λπ., αφού είναι δυνατή πλέον η μαζική αποκωδικοποίηση των καναλιών της Cosmote TV, μέσα στο ikusiflow, το κορυφαίο Smart HeadEnd της αγοράς, χωρίς τη χρήση εξωτερικών οικιακών δεκτών, την παρουσία άπειρων καλωδίων, αλλά κυρίως με άριστα αποτελέσματα στην ποιότητα της εικόνας και με πολύ χαμηλότερο κόστος από τις οικιακές λύσεις. Δείτε και το σχετικό άρθρο της στην Τεχνική Βιβλιοθήκη.

Η Τεχνική Βιβλιοθήκη είναι ένα τμήμα της ιστοσελίδας της με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, που περιλαμβάνει άρθρα δημοσιευμένα στα κλαδικά περιοδικά και στον τύπο.
Περιέχει τις ενότητες Τεχνικά Άρθρα & IPTV, VoD & Υπηρεσίες με πολύ ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις των νέων τεχνολογιών – με συντάκτη τον Θανάση Κυριακόπουλο για την πλειοψηφία των άρθρων – την ενότητα Παρουσιάσεις στον Ειδικό Τύπο (αφορούν test & παρουσιάσεις υπηρεσιών και προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε) και τέλος την ενότητα Νέα, Εκδηλώσεις και Συνεντεύξεις, με τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις στον Τύπο.

Η IDComs έχει υλοποιήσει πάρα πολλά εμβληματικά έργα, τα περισσότερα σε ξενοδοχεία, ήδη από τη δεκαετία του 1980.
Το σημαντικότερο όμως αυτών ήταν τα καλωδιακά δίκτυα CATV των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Συνοπτικά αναφέρουμε ότι η IDComs έκανε τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την πιστοποίηση και το SLA για το σύνολο των καλωδιακών δικτύων CATV των Ολυμπιακών έργων το 2004.
Όλες οι λεπτομέρειες για αυτό το εμβληματικό project, υπάρχουν στο σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας της.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται, φαίνονται κάτω από το βασικό μενού η εταιρεία.

Ο βασικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας της περιλαμβάνει διάφορες χρήσιμες πληροφορίες μέσα από τα βασικά μενού, όμως ο κύριος όγκος χρήσιμων πληροφοριών υπάρχει στα blogs που έχουν αναπτυχθεί κάτω από το βασικό μενού Αρθρογραφία, δηλαδή στα υπομενού:

 • Αρθρογραφία IDComs, που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και ενημέρωση για τις δραστηριότητες της.
 • Αρθρογραφία IKUSTRIAX, που περιλαμβάνει τεχνολογικά άρθρα και πληροφορίες για τα προϊόντα της ενοποιημένης εταιρείας.
 • Αρθρογραφία PROMAX, που περιλαμβάνει πληροφορίες για τα όργανα μέτρησης της εταιρείας, αλλά και μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογική συλλογή άρθρων με θέμα «Η PROMAX εξηγεί».

Monitoreal

H Monitorealπροσφέρει proactive ασφάλεια με video analytics για όλους, επιτυγχάνοντας υψηλή αξιοπιστία, εύρυθμη λειτουργία, ασφάλεια δεδομένων και αξιοσημείωτη συμβατότητα με τα πιο γνωστά – και όχι μόνο – brands. H λύση της Monitoreal ήρθε για να καλύψει μια σημαντική απαίτηση: Η έξυπνη ασφάλεια με video analytics να γίνει τώρα προσιτή στους οικιακούς χρήστες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Monitoreal δεν χρησιμοποιεί Cloud για την αποθήκευση ή επεξεργασία των δεδομένων, αλλά και για την παραμετροποίηση του συστήματος. Όλες αυτές οι ευαίσθητες διαδικασίες και πληροφορίες δημιουργούνται και παραμένουν εντός της κεντρικής μονάδας, υπό την προστασία του διακομιστή. Ακόμα και οι ειδοποιήσεις φτάνουν στον ενδιαφερόμενο μέσω snapshots, τα οποία αποστέλλονται σε ιδιωτικό κανάλι του Telegram, που δεν γνωρίζει κανένας εκτός του χρήστη και που είναι επίσης προστατευμένο με κωδικούς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο λόγος για αυτήν την προσέγγιση, δεν είναι άλλος από τις συνεχείς και επιτυχημένες κυβερνοεπιθέσεις σε γνωστούς παρόχους υπηρεσιών Cloud, με αποτέλεσμα τη διαρροή προσωπικού υλικού, αλλά και τη μη εξάρτηση από την λειτουργία του παρόχου αυτής της υπηρεσίας. Έτσι, εκτός του υψηλού επιπέδου ασφαλείας επιτυγχάνει ταυτόχρονα και μεγαλύτερη ανεξαρτησία αδιάλειπτης επικοινωνίας.

Netacmion

Στόχος της Netacmion είναι να παρέχει ξεχωριστές και καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η Netacmion επαναπροσδιορίζει τις ανάγκες των πελατών της και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν και τις ποιο δύσκολες απαιτήσεις.

Η Netacmion αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που μπορεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και κάλυψης των αναγκών των πελατών.

Το εξειδικευμένο δυναμικό της Netacmion μπορεί και ξέρει να εξετάζει ανά περίπτωση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου και να προτείνει αντίστοιχες λύσεις στους πελάτες, με γνώμονα την καινοτομία και παράλληλα τη μείωση του κόστους.

Τα στελέχη της Netacmion διαθέτουν εξειδικευμένο know how στον τομέα της πληροφορικής. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών, παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων Τεχνολογίας.

NSC Hellas

Η NSC Hellas ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Πρόκειται για το νέο branch του γερμανικού κατασκευαστικού οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH στην Ελλάδα.

Η NSC αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης, σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα – μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Bielefeld της Γερμανίας. Πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

Η NSC Hellas είναι ένα από τα 9 διεθνή παραρτήματα της γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 8 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ντουμπάι, την Ινδία και τη Ρωσία.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με EN54-13, από τον φορέα πιστοποίησης VdS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο project πυρανίχνευσης. Οι τελικοί πελάτες και οι εγκαταστάτες μπορούν να αισθάνονται πλέον την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει κάθε εγκατεστημένο σύστημα της NSC.

Επιπλέον, η NSC Hellas διατηρεί ως αντικείμενό της τη διάθεση πιστοποιημένων κατά ΕΝ54 συστημάτων μεγαφωνικής αναγγελίας κινδύνου (PA/VA), καθώς και CCTV.

Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα presales – συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, αλλά και aftersales – για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και τη φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, η NSC Hellas παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι τεχνικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι εντεταλμένοι για την εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από τη διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα εν λόγω σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης, αλλά είναι χρήσιμα και για τους μηχανικούς πωλήσεων, προκειμένου να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, τη συντήρηση του εξοπλισμού κ.ά.

Olympia Electronics

Η φιλοσοφία της Olympia Electronics είναι να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών. Η Olympia Electronics είναι μία Easy To Do Business With εταιρεία, με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό. Αποστολή της, να είναι η καλύτερη ελληνική εταιρεία και να ανήκει μέσα στις πιο αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες στον τομέα της βιομηχανίας Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας.

Η Olympia Electronics, στοχεύοντας στην ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες λειτουργίας, παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα ευρωπαϊκά (ΕΝ) και παγκόσμια πρότυπα ποιότητας και κατασκευής.

Για την παραγωγή της, η εταιρεία εφαρμόζει εξελιγμένα συστήματα world class manufacturing, όπως lean manufacturing, TQM, 6 sigma κ.λπ. H εταιρεία εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης IQMS «oly q», το οποίο ενσωματώνει συστήματα διαχείρισης ποιότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, υγιεινής και ασφάλειας προσωπικού και άλλα διαχειριστικά συστήματα. Προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από φορείς, όπως LPCB, BSI, EVPU, CNBOP, DEDAL, UL, BUREAU VERITAS κ.ά. Η Olympia Electronics έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, IS0 45001, ISO 14001.

Τα προϊόντα της:

• Φωτισμός ασφαλείας.

• Φωτισμός ασφαλείας για εγκατάσταση σε πλοία.

• Συστήματα πυρανίχνευσης (συμβατικά & διευθυνσιοδοτούμενα).

• Συστήματα πυρανίχνευσης για εγκατάσταση σε πλοία.

• Συστήματα ανίχνευσης αερίων.

• Συστήματα συναγερμών & ελέγχου.

• Συστήματα Access Control (Card Switches).

• Ηλεκτρονικοί θερμοστάτες χώρου / εστιών ξύλου.

• Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες (προδιαγραφών HACCP).

PartnerΝET

Η PartnerNET είναι ένας διανομέας υλικού δικτύων φωνής και δεδομένων, με έμφαση στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων. Η εταιρεία υπήρξε από τους πρωταγωνιστές στη θεμελίωση της VoIP τηλεπικοινωνίας στην αγορά, ενώ οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει, βρίσκονται σε πλήρη συνάρτηση με τις πιο εξεζητημένες ανάγκες κάθε μικρής, μεσαίας και μεγάλης επιχείρησης. Μέσω ενός δικτύου συνεργατών που ξεπερνά τα 2.000 μέλη, η PartnerNET εξοπλίζει την αγορά με προϊόντα και λύσεις των κορυφαίων brands στον χώρο του ICT παγκοσμίως.

Η αποστολή της επιχείρησης είναι διττή. Αρχικά, στοχεύει στην υποστήριξη του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων, μέσω ΙΡ υποδομών φωνής και δεδομένων για κάθε εφαρμογή, μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργατών της. Ταυτόχρονα, προσφέρει τις κατάλληλες επιχειρηματικές ευκαιρίες στους συνεργάτες της, υποβοηθώντας τους για μια σταθερή ανάπτυξη και πρόοδο με εργαλεία τα προϊόντα και τις λύσεις που διαθέτει.

RAKSON

Η RAKSON δημιουργήθηκε το 2000 από τον κο Ραβάνη Κωνσταντίνο με εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας από το 1988, και ασχολείται με τη χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και την τεχνική υποστήριξή τους. Καλύπτει τους πελάτες της με προϊόντα, όπως θυροτηλεοράσεις, θυροτηλέφωνα, συστήματα συναγερμού, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, προϊόντα ανίχνευσης θερμοκρασίας, οπτική ίνα για πάρκα, συστήματα κραδασμού & πίεσης, αναγνώριση προσώπου-πινακίδας, έλεγχο εθνικών οδών & χώρων στάθμευσης, πυρανίχνευση, συστήματα εκκένωσης χώρων & συνεδρίων, Access Control, χρόνο-παρουσίαση, καλώδια & μπαταρίες, αυτοματισμοί θυρών & ρολών, αυτοματισμούς ξενοδοχείων, νοσοκομείων, συστήματα ενδοεπικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης σε χώρους υψηλής ασφάλειας, φακούς & φωτιστικά εργασίας, ανιχνευτές μετάλλου χειρός και πύλες, περιστροφικές πύλες, συστήματα ακτινών Χ, συστήματα αποθήκευσης αντικειμένων και παράδοσης δεμάτων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας. Ο στόχος και η φιλοσοφία της είναι να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες της.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τις Golmar, iCatch, ELKRON, AVS Electronics, ELAN, ALEAN, BIGBAT, PASO, CASTEL, Bitronvideo και πολλές ακόμα.

Την εμπιστεύονται πάνω από 1.600 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρέχει μοναδικά προνόμια όπως: 15 ώρες τεχνικής υποστήριξης κάθε μέρα, ασφαλιστική κάλυψη προϊόντων κατά παντός κινδύνου, δωρεάν μελέτη εγκατάστασης θυροτηλεόρασης, επέκταση εγγύησης θυροτηλεόρασης.

SATSTORE

Η εταιρεία Satstore ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2007 από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στα ηλεκτρονικά συστήματα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει νέα, μοναδικά και καινοτόμα Hi-End προϊόντα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του HDTV. Η εταιρεία έχει ομάδες έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κορέα. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται τόσο στην Κίνα, όσο και στην Κορέα.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design