20 Μαρτίου 2023 06:46

Συνεργασία Wolt και Μασούτης  

Τη νέα τους συνεργασία εγκαινίασαν Wolt και Μασούτης. Όπως ανακοινώθηκε, ήδη 8 καταστήματα Μασούτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνολικά 4 καταστήματα σε Βόλο, Λάρισα, Πάτρα και Κοζάνη, είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt. 

Οι παραγγελίες στα καταστήματα Μασούτης δύναται να πραγματοποιηθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-20:00) και Σάββατο (09:00-19:00), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της πλατφόρμας της Wolt, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για όλο το 24ωρο, με παράδοση εντός του προκαθορισμένου ωραρίου. Οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο μέσω κάρτας, όσο και με μετρητά.  

Ο κος Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά πως: «Η νέα μας συνεργασία με μια σημαντική ελληνική αλυσίδα supermarket στην Ελλάδα, όπως ο Μασούτης, εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για τον συνεχή εμπλουτισμό των διαθέσιμων επιλογών στην εφαρμογή της Wolt. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να δημιουργούμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών μας. Μέσω της νέας συνεργασίας με τον Μασούτη, αυξάνουμε ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές για τους χρήστες της εφαρμογής μας, κάνοντας τις αγορές τους πιο εύκολες και γρήγορες». 

Τεύχος 250

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design