ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Ιανουαρίου 2023 06:48

Συνεργασία TeamViewer και Deutsche Welle

Ο διεθνής ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γερμανίας, Deutsche Welle, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την TeamViewer, η οποία θα παρέχει υποστήριξη στο ΙΤ για το παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών της.

Μέσω της εφαρμογής Enterprise Connectivity Suite Tensor της TeamViewer, η ομάδα IT της Deutsche Welle, που βρίσκεται στη Βόννη και το Βερολίνο, θα μπορεί να συνδεθεί με ασφάλεια εξ αποστάσεως με τους φορητούς υπολογιστές και τα smartphone των υπαλλήλων της. Λειτουργώντας σε περίπου 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, όταν υποβάλλονται αιτήματα υποστήριξης, η ομάδα IT θα μπορεί να επιλύσει προβλήματα γρήγορα και εύκολα.

Κατά τη διάρκεια επιλογής της TeamViewer, τα ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της λύσης Tensor έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Deutsche Welle. Αυτά περιλαμβάνουν ενιαία σύνδεση, επεκτάσιμη και ευέλικτη διαχείριση δικαιωμάτων μέσω πρόσβασης υπό όρους και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Επιπλέον, η λύση μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στο υπάρχον τοπίο πληροφορικής της Deutsche Welle με ενσωματώσεις σε υπηρεσίες, όπως το Microsoft Intune και το Teams.

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design