ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Δεκεμβρίου 2022 06:48

Συνεργασία Schneider Electric και Terra Cloud

Η Schneider Electric επεκτείνει τη στρατηγική της συνεργασία με την Terra Cloud, έναν από τους βασικούς παρόχους υπηρεσιών colocation data center της Γερμανίας, για να επιταχύνει τις δεσμεύσεις της για βιωσιμότητα.

Μέχρι σήμερα, το Terra Cloud αξιοποιεί την έτοιμη για χρήση λύση από το χαρτοφυλάκιο EcoStruxure για Data Centers της Schneider Electric, η οποία της επιτρέπει τη δυνατότητα ενεργειακής απόδοσης για όλη την πανεπιστημιούπολή της. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της για τη βιωσιμότητα, σχεδιάζει να αξιοποιήσει την ισχύ της χερσαίας αιολικής και ηλιακής ενέργειας, μεταβαίνοντας από ένα μείγμα 80% ανανεώσιμων και 20% μη ανανεώσιμων πόρων, για να τροφοδοτηθεί από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, συνεργαζόμενη με τη Schneider Electric, θα εξετάσει τα οφέλη της ενεργειακής απόδοσης και βιωσιμότητας της τεχνολογίας chassis-level immersion υδρόψυξης.

Η Terra Cloud, μέρος της Wortmann AG, λειτουργεί ένα ισχυρό και με ανοχή σφαλμάτων data center 5MW στο Hüllhorst της Βορειοδυτικής Γερμανίας. Οι εγκαταστάσεις του παρέχουν ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων υπηρεσιών σε οργανισμούς cloud και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των collocation και hosting, Infrastructure-as-a-Service (IaaS) και Software-as-a-Service (SaaS), την αποθήκευση, την ανάκτηση καταστροφών (Disaster Recover -DR) και το back up.

Για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα επίπεδα ανθεκτικότητας και αποδοτικότητας, το Terra Cloud ήταν ο πρώτος πάροχος colocation στην Ευρώπη που ανέπτυξε το σύστημα αδιάλειπτης τροφοδοσίας Galaxy VL (UPS) της Schneider Electric με μπαταρίες ιόντων λιθίου – χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη λειτουργία eConversion για να προσφέρει απόδοση 99% χωρίς συμβιβασμούς στη διαθεσιμότητα. Η εταιρεία ανακαινίζει και ανακυκλώνει επίσης την τεχνολογία στα data center της, για να διασφαλίσει ότι οι διακομιστές και τα στοιχεία υποδομής μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Σήμερα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική EcoStruxure για data center της Schneider Electric για μεγαλύτερη απόδοση. Αυτό περιλαμβάνει τα racks APC NetShelter SX και PDU, τον εξοπλισμό μεταγωγής χαμηλής και μέσης τάσης, τους ψύκτες InRow και Uniflar, μαζί με το EcoStruxure IT Data Center Expert και τις λειτουργίες DCIM του Data Center, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κτιρίων (BMS), για πληροφορίες και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Τεύχος 190

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design