ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Σεπτεμβρίου 2022 06:52

Συνεργασία Papaki με Lamda Hellix

Το Papaki εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του προσφέροντας ανανεωμένα πακέτα φιλοξενίας ιδανικά για κάθε ιδιοκτήτη website που αναζητά περισσότερους πόρους και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Τα νέα πακέτα, Standard – Large – Professional, διαθέτουν μεγαλύτερο χώρο δίσκου και RAM, υποστηρίζουν απεριόριστο traffic, προσφέρουν μεγαλύτερο Input/Output δεδομένων στον δίσκο, και περιλαμβάνουν από 5 έως 200 email λογαριασμούς.

Επίσης, έρχονται για πρώτη φορά με τη δυνατότητα επιλογής hosting σε ελληνικούς servers του βραβευμένου data center της Lamda Hellix, που υποστηρίζει GR-IX δίκτυο για μοναδικές ταχύτητες. Η φιλοξενία σε ελληνικούς servers, είναι ιδανική για τους χρήστες που δίνουν έμφαση στο SEO και στα καλύτερα αποτελέσματα της Google, καθώς η εγγύτητα και η υψηλών προδιαγραφών διασυνδεσιμότητα αξιολογούνται θετικά από τις μηχανές αναζήτησης.

Τέλος, τα νέα πακέτα περιλαμβάνουν καθημερινό backup από την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Acronis, που εγγυάται κορυφαία απόδοση, έγκαιρη επαναφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Τεύχος 120

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design