ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Οκτωβρίου 2022 06:44

Συνεργασία Naval Group και Prisma Electronics

H Prisma Electronics υπέγραψε συμφωνία με το Naval Group κατά την διάρκεια της EURONAVAL 2022 στο Παρίσι, για την κατασκευή ηλεκτρονικών υποσυστημάτων των FDIs στην Ελλάδα.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prisma Ηλεκτρονικά, Χρήστος Γιορδαμλής είπε: «Η υλοποίηση της συμφωνίας που υπογράψαμε σήμερα θα δώσει θέσεις εργασίες υψηλής εξειδίκευσης στην Αλεξανδρούπολη και θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμα οφέλη στην ελληνική οικονομία και στη χώρα μας. Είμαστε περήφανοι που θα συμβάλουμε και εμείς στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του ελληνικού πολεμικού ναυτικού. Με τη συμφωνία αυτή η εταιρεία μας αποκτά σημαντική εμπειρία, τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε μελλοντικούς διεθνείς διαγωνισμούς, να αποκτήσει προβολή στην παγκόσμια ναυτική αγορά, δηλαδή, να αναπτυχθεί και να αναπτύξει περαιτέρω τα προϊόντά της. Η Πολιτεία είναι σημαντικό να διεκδικήσει σε κάθε έργο που αναθέτει να υπάρχει ισχυρή ελληνική προστιθέμενη αξία στην υλοποίηση αυτού, αλλά και να διεκδικεί την ενσωμάτωση ελληνικών τεχνολογιών σε αυτά».

Τεύχος 159

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design