ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Ιανουαρίου 2023 06:48

Συνεργασία Monitoreal και Alarms360

Η Monitoreal ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την Alarms360, έναν εκ τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών παρακολούθησης ασφάλειας.

Μέσω της νέας αυτής συμφωνίας, η κυπριακή κοινότητα θα έχει πρόσβαση στο προηγμένο αντικείμενο της Monitoreal που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και θα αναβαθμίσει τα συστήματα ασφαλείας της.

Το Alarms360 παρέχει μία πλήρη λύση ασφάλειας στους πελάτες, αποτρέποντας το έγκλημα και προστατεύοντας τα σπίτια και τα τιμαλφή τους, χάρη στο επανδρωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας κέντρο παρακολούθησης.

Η τεχνολογία ανίχνευσης αντικειμένων της Monitoreal έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει με ακρίβεια και να ταξινομεί πάνω από 21 τύπους αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων, οχημάτων, κατοικίδιων, άγρια ζώα και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Σε συνεργασία με το Alarms360, η Monitoreal είναι σε θέση να επεκτείνει την εμβέλειά της σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Alarms360 για να φέρουμε το αντικείμενο που βασίζεται σε AI τεχνολογία ανίχνευσης σε ένα ευρύτερο κοινό», δήλωσε ο Aydar Yakupov, Διευθύνων Σύμβουλος της Monitoreal.

Τεύχος 217

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design