ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Οκτωβρίου 2022 06:52

Συνεργασία HP και We4all

Η HP σε συνεργασία με την ΜΚΟ We4all διοργάνωσε εθελοντική δράση για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της ΗΡ Hellas συγκεντρώθηκαν από το πρωί στον Υμηττό για να συμμετάσχουν σε συμβολική δράση φύτευσης και συντήρησης 200 δενδρυλλίων.

Στο ίδιο πλαίσιο, η HP Hellas μέσω σχετικής δωρεάς, ανέλαβε τη δαπάνη φύτευσης και συντήρησης 1.800 δενδρυλλίων στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Πελοποννήσου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Οκτώβριο.

Επιπλέον, η HP Hellas κάλυψε τα έξοδα για δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια – περιβαλλοντικού χαρακτήρα – που πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Παιανίας και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης. Στόχος του σεμιναρίου Green Future δεν είναι μόνο η ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας αλλά και η παροχή λύσεων και η ανάδειξη τρόπων για να μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.

Τεύχος 160

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design