ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαρτίου 2023 06:51

Συνεργασία της DIVITEC με LEXGO και MOMODESIGN

Η DIVITEC, εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοίνωσε την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, των προϊόντων δύο γνωστών εταιρειών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, των LEXGO και MOMODESIGN.

Αρχικά, η LEXGO παράγει μια σειρά από ηλεκτρικά πατίνια και hoverboards, που διακρίνονται για την αντοχή, το ιδιαίτερο design και την καταλληλότητά τους για επιβάτες κάθε ηλικίας. Μέσα από τη συνεργασία με την DIBITEC, πλέον τα προϊόντα της  LAXGO θα είναι διαθέσιμα και για το ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Κατά δεύτερον, το διεθνώς κορυφαίο ιταλικό brand MOMODESIGN, με το οποίο επίσης θα συνεργάζεται η DIVITEC, ανέθεσε στην LEXGO την παραγωγή των προϊόντων του, αναγνωρίζοντας την τεχνολογική υπεροχή της. 

Με βάση τα παραπάνω, η DIVITEC θα διαθέτει στην αγορά μεγάλη ποικιλία μοντέλων των δύο εταιρειών. Τα προϊόντα της LEXGO και της MOMODESIGN είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη και για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τεύχος 249

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design