15 Ιουλίου 2022 06:46

Συνεργασία μεταξύ Deutsche Telekom και Google Cloud στο 5G

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Deutsche Telekom και η Google Cloud ανακοίνωσαν μια νέα, διευρυμένη συνεργασία για τον καθορισμό ενός κοινού οδικού χάρτη με στόχο να φέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες cloud πιο κοντά σε φορητές και συνδεδεμένες συσκευές στα άκρα του δικτύου της Deutsche Telekom.

Το πρώτο βήμα αυτής της διευρυμένης συνεργασίας μεταξύ της Deutsche Telekom και του Google Cloud θα επικεντρωθεί στους ακόλουθους τομείς:

Core Network Services: Η Deutsche Telekom και το Google Cloud θα οδηγήσουν από κοινού διάφορες υπηρεσίες δικτύου, όπως το 5G Standalone στην Αυστρία, καθώς και λειτουργίες remote packet gateway.

Network Analytics: Η Deutsche Telekom θα καθοδηγήσει διάφορες περιπτώσεις χρήσης σχετικά με τον εντοπισμό ανωμαλιών, τη μέτρηση απόδοσης και τα δεδομένα ανίχνευσης, σε ένα πρώτο βήμα για τη χρήση λειτουργιών που βασίζονται σε data-driven operations και automated workflows, με ανοιχτές λύσεις που βασίζονται σε Kubernetes που προσφέρονται από το Google Cloud.

Customer Experience Analytics: Η Deutsche Telekom θα δοκιμάσει τις λύσεις ανάλυσης δεδομένων, τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης (ML) του Google Cloud σε ένα κοινό proof of concept, προκειμένου να βελτιωθούν οι πρακτικές πληροφορίες, η καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών και η βελτιστοποίηση των προσφορών.

Τεύχος 110

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design