ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Οκτωβρίου 2022 06:52

Συνεργασία ΕΒΕΘ και ΣΕΒ για οργάνωση εργαστηρίου ψηφιακών τεχνολογιών

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΣΕΒ με το ΕΒΕΘ για την προσαρμογή των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων στον ψηφιακό μετασχηματισμό, διοργανώνεται ψηφιακό εργαστήριο, χωρίς χρέωση, με θέμα Ψηφιακές τεχνολογίες οργάνωσης και διοίκησης για μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, στις 15.00-16.30.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων και η πρακτική κατανόηση των ψηφιακών μέσων, που έχουν στη διάθεσή τους για τη διεκπεραίωση των εσωτερικών λειτουργιών τους, ώστε να διευκολυνθούν στην επιλογή των εργαλείων που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, κα Θέμις Ευτυχίδου.

Σε συνεργασία με ειδικούς της αγοράς και λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που δίνει το υπολογιστικό νέφος, θα παρουσιαστούν τεχνολογίες διαχείρισης:

• Εγγράφων, πληρωμών και ηλεκτρονικών συναλλαγών.

• Εμπορευμάτων & αποθηκών.

• Πελατών και ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, θα αναδειχθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις για να αξιοποιήσουν τα εργαλεία, που έχουν στη διάθεσή τους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, καθώς και οι ωφέλειες από τη χρήση των ψηφιακών μέσων στην καθημερινότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα πατώντας εδώ, και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής, πατώντας εδώ.

Τεύχος 147

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design