ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαρτίου 2023 06:43

Συνεργασία διεθνούς βεληνεκούς Orthology και KnowBe4

Μια υψηλού κύρους συνεργασία ανακοίνωσε, προσφάτως, η Orthology. Συγκεκριμένα,στο ευρύ δίκτυο διεθνών συνεργατών της προστέθηκε η μεγαλύτερη πλατφόρμα για Security Awareness Training και Simulated Phishing, η KnowBe4.

H πλατφόρμα KnowBe4 συνιστά τον μεγαλύτερο πάροχο εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα κυβερνοασφαλείας και ειδικά επιθέσεων τύπου phising και έχει ως στόχο να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες μέσω του Security Awareness Training — ενός εύκολου και οικονομικού προϊόντος που είναι απαραίτητο για κάθε οργανισμό. Η συνεργασία Orthology – KnowBe4 αναμένεται να συνδράμει καθοριστικά στις προσπάθειες των συνεργατών της πρώτης, στον γρήγορο εντοπισμό και την άμεση πρόληψη των κινδύνων στον κυβερνοχώρο. Για του λόγου το αληθές, μέσω της συνεργασία αυτής, το training της KnowBe4, το Enterprise Awareness Training Program, γίνεται διαθέσιμο στις επιχειρήσεις της νότιο-ανατολικής Ευρώπης, άμεσα και αξιόπιστα, μέσω της Orthology

Σε σχετική της ανακοίνωση η Orhology αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως: «Τα 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, μας επιτρέπουν να εξασφαλίζουμε διαρκώς στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας και την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Για τον παραπάνω λόγο η KnowBe4, που τα τελευταία 13 χρόνια εξειδικεύεται στην θωράκιση εταιρειών με την κατάλληλη εκπαίδευση των υπαλλήλων τους επέλεξε την Orthology ως επίσημο συνεργάτη για την εκπροσώπησή και διανομή των υπηρεσιών της σε Ελλάδα και Κύπρο».

Τεύχος 249

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design