ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Μαρτίου 2022 06:48

Συνεργασία Διανομής της Itway Hellas με την SOCRadar

Η Itway Hellas ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία διανομής με την SOCRadar, που δραστηριοποιείται στο Digital Risk Protection και Threat intelligence. Η SOCRadar ειναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ασφάλειας στον κόσμο, με πολυετή εμπειρία και πενταπλάσια αύξηση πελατών μέσα σε δύο χρόνια.

Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης με μια εκτενή πλατφόρμα threat intelligence της SOCRadar είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρακολούθηση όλων των πιθανών κινδύνων της υποδομής μιας εταιρείας και διατηρεί την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο – προστασία από επιθέσεις ransomware έως επιθέσεις credential stuffing. Παρακολουθεί σχεδόν κάθε τυφλό σημείο που μπορεί να μετατραπεί σε databreach.

Η πλατφόρμα SOCRadar είναι μια ολοκληρωμένη λύση που παρέχει Cyber Threat Intelligence, Digital Risk Protection και External Attack Surface Management σε προσιτή τιμή. Η δωρεάν πλατφόρμα false-positives βοηθά τις εταιρείες να αμυνθούν προληπτικά έναντι των επιθέσεων στο κυβερνοχώρο. Το SOCRadar είναι εξοπλισμένο με ισχυρούς αλγόριθμους AI καθώς και μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα αναλυτών, που συνδυαστικά εξαλείφουν τα false positives.

Τεύχος 29

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design