ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαρτίου 2023 06:49

Συνέδριο του Skroutz για το e-commerce

Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα διοργανώνει για πρώτη φορά ένα all-day συνέδριο με θέμα τη δύναμη του e-commerce και πώς αυτό μπορεί να μεταμορφώσει μία επιχείρηση.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες εμπόρους που θέλουν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να απογειώσουν την online παρουσία τους μέσα από ένα δυνατό κανάλι πωλήσεων. Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα με τις παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του e-commerce.

Ομιλητές από τον κλάδο του εμπορίου και την πλατφόρμα του Skroutz, θα μιλήσουν για το μέλλον του e-commerce και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα στους εμπόρους, ενώ οι ιδιοκτήτες ελληνικών καταστημάτων θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες «e-πιτυχίας».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 10:00π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά από το κανάλι του Skroutz στο YouTube. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και την ατζέντα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τεύχος 243

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design