ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Μαΐου 2022 06:49

Συμφωνία της Specisoft με την Aratos Group

Σε συμφωνία ήρθαν οι εταιρείες Specisoft A.E. και η εταιρεία «Ζευς Συμβούλων» του ομίλου Aratos, με αντικείμενο τη διάθεση του λογισμικού SALES της Specisoft. Με βάση τη συμφωνία, η εταιρεία Ζευς Συμβούλων αναλαμβάνει τη στρατηγική τοποθέτηση του λογισμικού στην αγορά.

Η συμφωνία περιλαμβάνει, επίσης, την αποκλειστική διάθεση του λογισμικού, την εξειδίκευση σε ειδικές αγορές και την έκδοση σε τρία επίπεδα (Level), με ξεχωριστές δυνατότητες σε κάθε επίπεδο. Στον σχεδιασμό των επιμέρους ενεργειών για την τοποθέτηση του λογισμικού της Specisoft στην αγορά περιλαμβάνεται και η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης με έκδοση βιβλίων και σεμιναρίων επί των πωλήσεων, με σκοπό την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας για την οργάνωση των τμημάτων πωλήσεων των επιχειρήσεων με λογισμικό και εκπαίδευση στον τομέα αυτό.

Ο πρόεδρος της Aratos Group, Δρ. Νίκος Μπογονικολός, δήλωσε ότι το λογισμικό SALES, συμπληρώνει την γκάμα των λογισμικών του Group, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Aratos Group στην αγορά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Specisoft A.E., κος Θεοκλής Βασιλειάδης, επεσήμανε ότι είναι μια πολύ σημαντική συμφωνία με αξιόλογες προεκτάσεις για το μέλλον.

Τεύχος 66

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design