3 Φεβρουαρίου 2023 06:48

Συμμετοχή υπουργικών στελεχών σε ημερίδα της Vantage Towers

Η Vantage Towers Greece οργανώνει στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στην Αθήνα την ημερίδα Connect Smart, Gain CustomersIncrease Enterprise Values την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρόν, υψηλά ιστάμενοι της κυβέρνησης, όπως η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Μεταρρύθμισης, κος Αθανάσιος Στάβερης καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από τον κλάδο της τεχνολογίας, του τουρισμού των Υποδομών, της Βιομηχανίας και της Υγείας.

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδείξει τα οφέλη της ασύρματης συνδεσιμότητας σε όλους τους χώρους (εξωτερικούς και εσωτερικούς) και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών (IoT, Artificial Intelligence) σε κρίσιμους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας με έμφαση στον Τουρισμό, τη Βιομηχανία, την Υγεία, το Εμπόριο και το Επιχειρείν γενικότερα. Θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογών (use cases) και καινοτόμων λύσεων από κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας.

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design