ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Μαρτίου 2023 06:56

Συμμετοχή της Uni Systems σε δύο μεγάλα έργα της ΕΕ

Η Uni Systems Luxembourg ανακοίνωσε πως βρίσκεται μεταξύ των εταίρων δύο σημαντικών έργων R&D– του ALAMEDA και του 5G-INDUCE – τα οποία διακρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως τα πλέον υποσχόμενα ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

Συγκεκριμένα, τα δύο έργα στα οποία συμμετέχει η Uni Systems είναι:

Το ALAMEDA Healthcare Innovation Hub & Ecosystem που έχει σκοπό την παροχή καλύτερης φροντίδας και ποιότητας ζωής σε άτομα με εγκεφαλικές διαταραχές και το οποίο έχει συμπεριληφθεί στην κατηγορία «Exploring» από το Innovation Radar της Κομισιόν. Το ALAMEDA Healthcare Innovation Hub αποτελεί έναν κοινοτικό κόμβο για λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για ασθενείς με Πάρκινσον, Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Εγκεφαλικό.

Η πλατφόρμα 5GINDUCE, η οποία έχει συμπεριληφθεί στην κατηγορία «Tech Ready» από το Innovation Radar. Το έργο πίσω από την δημιουργία της 5G-INDUCE δημιουργεί τις ανοιχτές και συνεργατικές πλατφόρμες δικτύου 5G που θα επιτρέψουν την προβολή και αξιολόγηση προηγμένων εφαρμογών δικτύου (NetApps) που έχουν αναπτυχθεί κυρίως από καινοτόμες ΜΜΕ, υποστηρίζοντας αναδυόμενες, καθώς και καινοτόμες υπηρεσίες που σχετίζονται με το περιβάλλον του κλάδου 4.0. Το έργο αναμένεται να γίνει η de facto πλατφόρμα συστήματος 5G end – to – end που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις απόδοσης, ασφάλειας και επεκτασιμότητας των εφαρμογών Industry 4.0, ανοίγοντας έτσι επιχειρηματικές ευκαιρίες για ΜΜΕ και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Τεύχος 252

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design