ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Σεπτεμβρίου 2022 06:52

Συμμετοχή της RDC στην έκθεση Beyond

H RDC Informatics ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND, που θα πραγματοποιηθεί 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της έκθεσης, η RDC Informatics θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες εξελίξεις στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού και ιδιαίτερα, στις λύσεις βελτιστοποίησης αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, των οποίων η αξιοποίησή τους από επιχειρήσεις, παράγουν μοναδικά, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Παράλληλα, στο Περίπτερο 13, Stand Β10 της εταιρείας, θα παρουσιαστούν αναλυτικά  οι εξελίξεις στα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα που η RDC Informatics συμμετέχει, καθώς και για το πρόσφατο ερευνητικό έργο του τμήματος R&D, στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και της προσαρμοστικής μάθησης (adaptive learning).

Τεύχος 135

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design