ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Μαρτίου 2023 06:47

Συμμετοχή της Epsilon Hospitality στην ITB 2023

Η Epsilon Hospitality συμμετέχει ως εκθέτης στην ITB 2023 που διεξάγεται από σήμερα, 7 έως 9 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City. Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν οι κορυφαίες εταιρείες τουρισμού του κόσμου με στόχο την παρουσίαση των top-end πρακτικών και τάσεων για την τουριστική βιομηχανία.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ανέφερε σχετικά πως «η Epsilon Hospitality μαζί με τις εξειδικευμένες θυγατρικές του Ομίλου, αποτελούν σήμερα τον καταλύτη τού ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασηςστην Ελλάδα, παρέχοντας ένα πλήρες portfolio προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει λύσεις PMS, Channel Manager, Booking Engine, Revenue Management, B2B, Digital Marketing , Payroll & HRM Systems και ERP για ξενοδοχεία. Οι 360 λύσεις του Ομίλου παρέχουν πλήρη ευελιξία, cloud τεχνολογία, υποστήριξη 24/7 και εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στηρίζοντας τα ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και τις μονάδες εστίασης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα έχουν ήδη επιλεγεί από τουριστικές μονάδες σε πάνω από 60 χώρες.

Τα προϊόντα και οι λύσεις αιχμής που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο  της Epsilon Hospitality στην ITB 2023 περιλαμβάνουν:

• Το καινοτόμο Channel Μanager της HotelAvailabilities που επιτρέπει στους ξενοδόχους πλήρη διαλειτουργικότητα, έλεγχο των τιμών, της διαθεσιμότητας και των περιορισμών σε όλα τα συνδεδεμένα κανάλια πωλήσεων στο internet.

• Την best-in-class μηχανή online κρατήσεων και εργαλεία βελτιστοποίησης της BookOnlineNow για την ενίσχυση του conversion rate και τη μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχείων από τις άμεσες κρατήσεις.

• Το Web PMS της hoteliga σε native cloud τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων να διαχειρίζονται την λειτουργία της μονάδας τους με ευέλικτο και αποδοτικό τρόπο.

• Το ολοκληρωμένο σύστημα PMS της Epsilon Hospitality για τη διαχείριση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και επιχειρήσεων.

Η Epsilon Hospitality και τα εξειδικευμένα στελέχη της θα βρίσκονται στο Hall 6.1 και Stand Νο. 150 της ITB 2023, για να ξεναγήσουν τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες των ξενοδοχειακών μονάδων.

Τεύχος 241

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design