ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Φεβρουαρίου 2023 06:57

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στα καταστήματα της ACS

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ACS, η εταιρεία καλεί τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα να συγκεντρώσουν στο δίκτυο των καταστημάτων της τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης που έχει ανακοινώσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με σκοπό την αποστολή τους ως ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας: Γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια.

Λοιπά είδη: Υπνόσακοι (μη μεταχειρισμένοι), κουβέρτες (μη μεταχειρισμένες), είδη ατομικής υγιεινής (όχι υγρά).

Σημαντικές διευκρινίσεις:

• Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον έξι μήνες ως ημερομηνία λήξης.

• Η συγκέντρωση των άνω ειδών στα καταστήματα ACS ξεκινάει από τη Δευτέρα 13/02/2023 και θα ολοκληρωθεί με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Για να γίνει αποδεκτή η δωρεάν παραλαβή των ειδών από το δίκτυο των καταστημάτων της ACS, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις: Μέγιστος αριθμός δεμάτων ανά αποστολέα είναι τα πέντε δέματα με συνολικό βάρος έως είκοσι κιλά (για όλα τα δέματα). Τα είδη θα πρέπει επίσης να είναι συσκευασμένα σε κλειστά χαρτοκιβώτια και να φέρουν ευκρινή ένδειξη «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».

H εταιρεία παρακαλεί το κοινό για την πλήρη συμμόρφωση με τις παραπάνω προϋποθέσεις, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η ενέργεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τεύχος 228

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design