ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Ιουλίου 2022 06:54

Στόχος της Schneider Electric η καινοτομία!

Η Schneider Electric διοργάνωσε εκδήλωση στην Κύπρο αποκλειστικά για τους συνεργάτες της, την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Σκοπός της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στην Λάρνακα, στο ξενοδοχείο Golden Bay Beach Hotel, ήταν όχι μόνο να ενημερωθούν οι συνεργάτες για τα νέα και τις εξελίξεις της εταιρείας, αλλά και για να συναντήσουν τους συνεργάτες από κοντά και να συζητήσουν μαζί τους. Κατά τη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τον Εμπορικό Διευθυντή του Επίσημου Δικτύου Διανομής, κο Χριστόφορο Βούλγαρη, σχετικά με την ανάπτυξη της Schneider Electric, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην αγορά της Κύπρου. Συγκεκριμένα, η ανάλυση αυτή αφορούσε την οπτική και το όραμα της εταιρείας που βασίζεται πάντα στην ορθή αξιοποίηση των πόρων και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, έτσι ώστε να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της, για μια βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα.

Φυσικά, από τη συγκέντρωση δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις που έγιναν προς τιμήν τριών συνεργατών, οι οποίοι έχουν σημειώσει μία εξαιρετική πορεία συνεργασίας με την Schneider Electric, από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη της εταιρείας με τους συνεργάτες της είναι αυτό που ξεχωρίζει την Schneider Electric και την καθιστά πρώτη επιλογή για το όλο το δίκτυο. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο κος Χριστόφορος Βούλγαρης, Εμπορικός Διευθυντής Δικτύου Διανομής Ελλάδας και Κύπρου και ο κος Σοφοκλής Φιλιαστίδης, Branch Manager Κύπρου, οι οποίοι επίσης μίλησαν για τον στόχο της εταιρείας, που είναι να προωθεί την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα, ώστε να δημιουργήσει την επόμενη γενιά της βιομηχανίας.

Τεύχος 112

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design