ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαΐου 2022 09:00

Στρατηγική συνεργασία Lancom – Light Hub

H Lancom συνεργάζεται με τη δομή υποστήριξης επιχειρηματικότητας, Light Hub, με σκοπό την ενίσχυση, ανάπτυξη και εδραίωση της σύγχρονης επιχειρηματικής κουλτούρας της συνεργασίας και της ανταλλαγής ιδεών. Η δικτύωση και η επέκταση του δικτύου επαφών ανάμεσα στις νεοφυείς επιχειρήσεις με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, θα αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμα περισσότερες συνεργασίες, ενώ θα ενισχύσει και την απασχόληση δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Η Lancom, από το 2009, δραστηριοποιείται στον χώρο των Data Center, Cloud και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει και επεκτείνει συνεχώς το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ICT υπηρεσίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες από το ξεκίνημά της, είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος Cloud provider στη χώρα με τρία υπερσύγχρονα ιδιόκτητα Data Center σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο Data center της, το Balkan Gate I, είναι το μεγαλύτερο carrier neutral Data Center στη Βόρεια Ελλάδα με πιστοποίηση Tier III, του Uptime Institute.

Το Light Hub, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, αποτελεί τη δομή στήριξης επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Έβρου. Στόχος είναι η διασύνδεση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας με τους κατάλληλους κι έμπειρους μέντορες, ώστε να δημιουργηθούν ισχυρά και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία θα ενθαρρύνουν την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών. Έχοντας άμεση πρόσβαση σε μία πύλη γνώσεων ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να τεθούν τα θεμέλια των νεοφυών επιχειρήσεων.

Τεύχος 67

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design