ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Σεπτεμβρίου 2022 06:44

Στρατηγική συνεργασία HP Hellas με SingularLogic

Η SingularLogic ανέλαβε, μετά από διαγωνισμό της Κεντρικής Επιτροπής Προμηθειών του Hellenic Healthcare Group, το έργο Managed Printing Services (MPS) για τις εταιρείες του ομίλου Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ και Y-LOGIMED.

Η υπηρεσία MPS περιλαμβάνει τη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών που αφορούν στη λειτουργία του εκτυπωτικού εξοπλισμού, με κύριο στόχο τη μείωση του υφισταμένου κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Η υπηρεσία φροντίζει για την αντικατάσταση των αναλωσίμων στις εκτυπωτικές συσκευές και υποστηρίζει για τεχνικά προβλήματα σε 24ωρη βάση το προσωπικό του τμήματος πληροφορικής και τους τελικούς χρήστες σχετικά με τις υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης, τηλεομοιοτυπίας και φωτοαντιγραφής.

Ο Managing Director της HP Ελλάδος και Κύπρου, κος Νίκος Χρηστάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή, που μας δίνεται η ευκαιρία μέσω πρωτοπόρων υπηρεσιών και μέσω της πιστοποίησης της HP ως Printing Solutions Specialist, να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες, όπως είναι η SingularLogic. Συγχαρητήρια στον συνεργάτη μας SingularLogic για την ανάληψη του έργου».

Τεύχος 125

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design