ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Ιουνίου 2022 08:57

Στρατηγική επένδυση της Generation Y στη RoiMat

Η Generation Y – International eBusiness Hub επενδύει στη RoiMat Forward Marketing Agency, στο πλαίσιο της ανάπτυξής της σε Όμιλο Επιχειρήσεων έως το τέλος του 2022.

H Roimat θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη φαρέτρα του Ομίλου, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιδιώκουν συνεχή και ταυτόχρονα ταχεία ανάπτυξη.

«Η επιχειρηματική οπτική της Generation Y ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα της RoiMat για επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω 3600 growth marketing ενέργειες. Πιστοί στις αξίες μας, υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό τις νέες περιπέτειες και προκλήσεις που ακολουθούν τη συνεργασία αυτή, με πυξίδα την πολυεπίπεδη εξέλιξη των πελατών μας», τονίζει ο κος Θεόδωρος Γεωργεδάκης, CEO της RoiMat.

«Με χαρά υποδεχόμαστε τον κο Θοδωρή Γεωργεδάκη και τη Roimat, με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες ως προς την εξυπηρέτηση του πελάτη. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με τη Roimat καλύπτουμε τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Generation Y, σε συνδυασμό με την ευελιξία της Roimat», δηλώνει γι’ αυτήν την επένδυση ο κος Αναστάσιος Σπανίδης, Founder & CEO του Ομίλου.

Τεύχος 81

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design