ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαρτίου 2023 06:44

Στο Porto Palace Hotel η Salonica Electronix 2023

Δύο μέρες απομένουν για τη Salonica Electronix 2023 και είναι όλα έτοιμα! Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως η διεξαγωγή της έκθεσης και του συνεδρίου Salonica Electronix 2023 πραγματοποιείται φέτος σε νέο χώρο, στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης! Η αίθουσα Grand Pietra, η οποία θα αποτελέσει τον εκθεσιακό χώρο της Salonica Electronix, κατά το διήμερο της Παρασκευής 10 και του Σαββάτου 11 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, είναι η μεγαλύτερη αίθουσα σε όλη τη Μακεδονία, καθώς έχει δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 2.500 άτομα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την ψηλοτάβανη οροφή και την μακρά ιστορία της που κρατά από το 1913! Η επιλογή της αίθουσας Grand Pietra έγινε με βάση τις ανάγκες της αγοράς που επιζητά έναν άρτιο χώρο, ο οποίος θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των εκθετών και των επισκεπτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα.

Η συνεδριακή αίθουσα της Salonica Electronix 2023, η Timber, θα φιλοξενήσει το Σάββατο 11 Μαρτίου, από τις 10:00 έως 17:00, επαγγελματίες ειδικούς στα συστήματα ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας και δικτύων, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ποικίλης ύλης, ιδανικές για τους επαγγελματίες τεχνικούς που θα επισκεφθούν το event.

Το Porto Palce Hotel Thessaloniki βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Λιμανιού της Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 65, 546 28. Είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, το οποίο απέχει 14 χλμ. από το ξενοδοχείο. Η διαδρομή με taxi διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Επιπλέον, το κέντρο της πόλης στα ανατολικά και ο σιδηροδρομικός σταθμός στα δυτικά απέχουν 2 χλμ. από το Porto Palace Hotel. Για τους επισκέπτες που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ, αξίζει να επισημάνουμε ότι ο σταθμός των ΚΤΕΛ απέχει 1 χλμ. από το ξενοδοχείο Porto Palace.

Η πρόσβαση στην έκθεση και στο συνέδριο της Salonica Electronix 2023 θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες της μπορούν ήδη να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Cosmote, Dahua, Personal Security και Schneider Electric, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Φέτος, η Salonica Electronix 2023 συνδιοργανώνεται με το CyberTechCon 2023, το πρώτο συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, το Cyber Security και τις υπηρεσίες Cloud.

Η Salonica Electronix διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Τεύχος 243

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design