ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Μαΐου 2023 06:55

Στις 31 Μαΐου το συνέδριο ESG 2023

Το Institute of Finance and Financial Regulation (IFFR) διοργανώνει σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο ESG for Banks, Firms and Institutional Investors: Advances and Challenges, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα συνέδριο, το οποίο θα ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με την εφαρμογή των κριτηρίων ESG (Περιβάλλον – Κοινωνία – Διακυβέρνηση) άμεσου ενδιαφέροντος για τις τράπεζες, τις εταιρείες, τους θεσμικούς επενδυτές, τις ρυθμιστικές αρχές, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τους επόπτες και τους ακαδημαϊκούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από αναγνωρισμένους οργανισμούς και πανεπιστήμια θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ESG και θα συζητήσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή των πρακτικών ESG προτείνοντας λύσεις.

Οι έξι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι (οι παρακάτω ώρες σε τοπική ώρα Ελλάδος):

ENOTHTA I, 15.15-16.15: Το Μέλλον του ESG – Προκλήσεις και Οφέλη

ENOTHTA II, 16.15-17.00: Πράσινες Αγορές, Greenwashing και Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης  

ENOTHTA III, 17.00-18.00: Βιωσιμότητα – Τάσεις και Προκλήσεις

ENOTHTA IV, 18.00-18.10: Εξελισσόμενες Πρακτικές ESG στις Ευρωπαϊκές Τράπεζες

ENOTHTA V, 18.10-18.45: Βιώσιμη Τραπεζική: Ποιο είναι το επόμενο βήμα; (πάνελ)

ENOTHTA VI, 18.45-19.00: Πρακτικές ESG σε Κρατικές Εταιρείες: Η περίπτωση του Υπερταμείου, Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των: EY (Platinum Sponsor), Cenergy Holdings, Grant Thornton, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς (Gold Sponsors), Prodea Investments (Affiliate Organization) και Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών (Supporter).

Τεύχος 287

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design