ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Οκτωβρίου 2022 06:47

Στις πλατφόρμες της Microsoft οι υπηρεσίες της Apple

Του Χρίστου Κρανάκη

Η Apple μεταφέρει περισσότερες υπηρεσίες της στις πλατφόρμες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου των iCloud και Apple Music.

Συγκεκριμένα, η Microsoft, όπως ανακοίνωσε, θα ενσωματώσει την υπηρεσία iCloud. Πλέον, οι χρήστες αφού εγκαταστήσουν την εφαρμογή iCloud για Windows από το Microsoft Store μπορούν να επιλέξουν να συγχρονίσουν το iCloud. Μάλιστα, όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders της Microsoft μπορούν να λάβουν την πιο πρόσφατη εφαρμογή iCloud για Windows, η οποία επιτρέπει την άμεση ενσωμάτωση.

Σύμφωνα με τη Microsoft, πλέον η πρόσβαση στις φωτογραφίες του iPhone από συσκευές των Windows γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Ακόμα, η Apple ανακοίνωσε ότι κάνει τις υπηρεσίες της Apple Music και Apple TV διαθέσιμες για περισσότερες πλατφόρμες της Microsoft. Το Apple Music θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες Xbox από σήμερα και η Apple Music και η εφαρμογή Apple TV θα κυκλοφορήσουν στα Windows κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Τεύχος 151

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design