ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Ιανουαρίου 2023 06:43

Στην Performance ο διαγωνισμός της Τράπεζας της Ελλάδος

Του Χρίστου Κρανάκη

Η Performance Technologies είναι η νικήτρια του διαγωνισμού που αφορούσε την Αναβάθμιση της Υποδομής Αποθηκευτικού Δικτύου (SAN) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, η Performance Technologies ανέλαβε την προμήθεια νέων διαχειριστών διανομής/μεταγωγής κεντρικού αποθηκευτικού δικτύου (SAN Director/Supervisor Switches), την προμήθεια αδειών χρήσης υλικού και λογισμικού διαχείρισης, καθώς και την παροχή συναφών υπηρεσιών εγκατάστασης, μετάπτωσης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

H Performance αποτελεί πάροχο πολλών και διαφόρων λύσεων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής της είναι: Τεχνολογίες Data Center (διακομιστές, αποθήκευση, δικτύωση, εικονικοποίηση), Hybrid Cloud, Automation & DevOps, Security & Information Governance, Big Data & Analytics, IT Service Management / Enterprise Service Management, Service & Digital User Experience Monitoring, Κινητικότητα & Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design