ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Οκτωβρίου 2022 06:48

Στην Αθήνα το Mastercard Fintech Engage

Η Mastercard, μέσα από το Mastercard Fintech Engage, φέρνει κοντά ηγέτες του χρηματοοικονομικού κλάδου, fintech επιχειρήσεις, επενδυτές και εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου με στόχο να πυροδοτήσει συζητήσεις για τις νέες τάσεις του κλάδου και γόνιμες συνεργασίες.

Το Mastercard Fintech Engage της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 και θα έχει στο επίκεντρο έναν διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο οι συμμετέχουσες νεοσύστατες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο και να προωθήσουν το έργο τους. Οι δύο εταιρείες που θα ξεχωρίσουν από τους κριτές και τους καλεσμένους, θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στην κύρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το 2023 στο Βερολίνο και θα συγκεντρώσει τους νικητές των επιμέρους εκδηλώσεων, διεκδικώντας μία θέση στην τελική φάση επιλογής του Mastercard Start Path. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να καταθέσουν τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα έως τις 28 Οκτωβρίου 2022.

Πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, το Mastercard Fintech Engage της Αθήνας θα περιλαμβάνει ομιλίες ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων, υψηλόβαθμων στελεχών μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας και Venture Capital, καθώς επίσης και τραπεζικών και κυβερνητικών εκπροσώπων από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Ισραήλ. Βασικό θέμα συζήτησης θα αποτελέσει ο τομέας των πληρωμών στο Web3 και το metaverse, αλλά και η άντληση κεφαλαίου. Επιπλέον, fintech experts και απόφοιτοι του Start Path θα μοιραστούν το δικό τους success story, ενώ θα υπάρχουν ευκαιρίες δικτύωσης σε περιφερειακό επίπεδο.

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design