ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Ιανουαρίου 2023 06:50

Στα ύψη των διεθνών κατατάξεων η Vivacom της Nova

Η βουλγαρική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Vivacom, μέλος της United Group και μητρική εταιρεία της Nova στην Ελλάδα, βρέθηκε στην κορυφή διεθνούς κατάταξης από τους Top Teleport Operators 2022, που δημοσιεύτηκε από την World Teleport Association (WTA).

Συγκεκριμένα, η Vivacom αποτελεί πλέον το no1 παγκοσμίως με βάση την αύξηση των εσόδων από δορυφορικές υπηρεσίες για επιχειρηματικούς πελάτες. Παράλληλα η Vivacom, έγινε μέλος και στην ομάδα των 20 κορυφαίων εταιρειών του κόσμου με βάση τα έσοδα από όλες τις εξατομικευμένες πηγές επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των χειριστών τηλεμεταφοράς και δορυφορικών στόλων .

Αξίζει να σημειωθεί, πως η διάκριση αυτή για την Vivacom έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά την εξαγορά της από την United Group. Η Victoriya Boklag, Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Group δήλωσε: «Το επίτευγμα της Vivacom αποδεικνύει ότι με το σωστό στρατηγικό όραμα, στοχευμένες επενδύσεις και υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας σε τοπικό επίπεδο μπορούμε να θέσουμε πρότυπα παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η επιτυχία της βουλγαρικής μας ομάδας αναγνωρίζεται τόσο από τους πελάτες όσο και από τον κλάδο μας».

Τεύχος 210

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design