ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Φεβρουαρίου 2023 06:49

Σημαντική εμπορική επιτυχία της Cosmos Business Systems

Η Cosmos Business Systems, μέλος του ομίλου Cosmos, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των πωλήσεων της σε προϊόντα Dell.

Συγκεκριμένα, η αύξηση άγγιξε το 23% για το 2022 και αφορά σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες: Storage, Servers, Networking & Services.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Cosmos Business Systems, ως Dell Titanium Partner, επισφραγίζει – με την επιτυχία της αυτή – την εξειδίκευσή της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (PCs, Notebooks, Servers, Storage, Networking) & υπηρεσίες (Data Domain, PowerStore, SC Series), καθώς και την μακροχρόνια συνεργασία εμπιστοσύνης, θέτοντας υψηλούς στόχους για περίπλοκα και εμβληματικά έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Αξίζει να υπενθυμιστεί, πως πριν μερικές ημέρες η Cosmos Business Systems είχε λάβει το βραβείο «Recognition Award 2022» κατά την εκδήλωση HP Annual Partners.

Τεύχος 225

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design