ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Απριλίου 2023 06:43

Σημαντική διάκριση για Cisco και Space Hellas

Η Cisco Ελλάς και οι συνεργάτες της διακρίθηκαν για τα καινοτόμα έργα κυβερνοσφαλείας που έφεραν εις πέρας την περσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, η SPACE HELLAS, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και η Cisco διακρίθηκαν στα Cyber Security Awards 2023 για την επιτυχή υλοποίηση του έργου “Security Everywhere – Simplified security with one hybrid security fabric/platform”.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Cisco, το έργο αφορά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενιαίας διαχείρισης που μπορεί να αυτοματοποιήσει και να επιταχύνει ένα σύνολο από προηγμένες λειτουργίες ασφάλειας, όπως η πρόβλεψη, ο εντοπισμός, η διερεύνηση και η άμεση αποκατάσταση. Με το έργο αυτό, οι άνθρωποι, οι διαδικασίες και η τεχνολογία αλληλοσυμπληρώνονται στον οργανισμό του ΕΑΠ, δημιουργώντας μία αποτελεσματική άμυνα κατά των κυβερνοεπιθέσεων. Τα βραβεία αφορούν τις κατηγορίες Cybersecurity Leadership και Infrastructure & Network Security.

Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας πως: «κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που δοκιμάστηκαν η ανθεκτικότητα των συστημάτων και η αντοχή των ανθρώπων, αυτά τα ξεχωριστά βραβεία αναγνώρισαν την εξαιρετική διαχείριση κυβερνοασφάλειας και ψηφιακής ασφάλειας στις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και στον δημόσιο τομέα, στις κρίσιμες και στις δημόσιες υποδομές».

Τεύχος 261

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design