17 Μαΐου 2022 06:49

Σε πλήρη λειτουργία το 9o dark store του Wolt Market στη Νέα Ιωνία

Καθημερινά αλλά και το Σαββατοκύριακο, από τις 08:00 έως τις 00:00, οι αγορές μετατρέπονται σε μία απλή και ευχάριστη εμπειρία

Το Wolt Market εμπλουτίζει το δίκτυό του στην Αθήνα με το 9ο dark store στη Νέα Ιωνία. Με αυτήν την προσθήκη, οι πελάτες της Wolt Market στην ευρύτερη περιοχή μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν στην πόρτα τους τα ψώνια του supermarket σε λίγα μόνο λεπτά. Οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε περισσότερους από 3.000 κωδικούς, που είναι διαθέσιμοι στα ηλεκτρονικά ράφια της υπηρεσίας και που ανανεώνονται τακτικά με καινούριες ετικέτες και αποκλειστικές προσφορές, για να εναρμονίζονται πλήρως με τις τρέχουσες ανάγκες των νοικοκυριών.

Οι πελάτες της Wolt Market έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την παράδοση όποτε τους εξυπηρετεί περισσότερο, ενώ έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους είτε με κάρτα είτε με μετρητά. Οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι συνοδεύονται από φωτογραφίες που διευκολύνουν την επιλογή των προϊόντων, ενώ το live tracking της εφαρμογής καθιστά εφικτή την παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Μάλιστα, η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει και χωρίς ανθρώπινη επαφή. Σε περίπτωση που χρειαστεί, η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery βρίσκεται στην άμεση διάθεση των πελατών της Wolt, απαντώντας στα μηνύματά τους κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Τεύχος 68

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design