ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Απριλίου 2023 06:46

Σε μία εβδομάδα το 3ο OKRs altoWebinar 

Η altoValue πραγματοποιεί το 3ο OKRs altoWebinar με κεντρικό θέμα το πώς τα OKRs μπορούν να ενσωματωθούν με επιτυχία σε έναν οργανισμό. Το altoWebinar θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 4 Μαΐου και ώρα 16:30. Οι συμμετέχοντες του altoWebinar θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς οι εταιρείες COSMOTE Payments & efood πραγματοποίησαν το rollout των OKRs τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα τους στρατηγικούς στόχους. 

Πρόγραμμα altoWebinar 

Καλωσόρισμα και introduction στην OKRs μεθοδολογία, καθώς και στον τρόπο που γίνεται το rollout της σε έναν οργανισμό από τον κο Μάνο Κουμαντάκη (altoValue Founder & Senior Business Transformation Advisor) και τον κο Σταύρο Γιαννέτσο (altoValue Co-Founder & Senior Strategy Advisor). 

Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ για το πώς η COSMOTE PAYMENTS και η efood εφάρμοσαν την OKRs στρατηγική τους, στο οποίο θα συμμετέχουν ο κος Christos Fouskoudis, CEO της COSMOTE PAYMENTS, ο κος Christos Filis, Head of Customer Support & Operation Excellence της COSMOTE PAYMENTS και ο κος Ioannis Iliadis, Product Manager Fintech της efood. 

Τέλος, θα ακολουθήσει ένα session με ερωταποκρίσεις. 

Τεύχος 273

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design