ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Οκτωβρίου 2022 06:49

Σεμινάριο στρατηγικής και ψηφιακού marketing

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα Solve For Tomorrow – Στρατηγική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Δήμο Αμαρουσίου και ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου.

Απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, ανέργους και όλους όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη σύγχρονη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινων Πόρων και στο Ψηφιακό Marketing.

Μέσα από το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 2 μηνών/56 διδακτικών ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω σε θεματικές απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Οι διδακτικές ενότητες είναι οι ακόλουθες:

• Digital Marketing (14 ώρες).

• Strategic Management (14 ώρες).

• Strategic Communications (14 ώρες).

• Social Media Marketing (14 ώρες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω e-mail στη Γραμματεία του ΚΕΔΙΒΜ έως τις 12 Οκτωβρίου 2022.

Τεύχος 148

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design