ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Φεβρουαρίου 2022 06:51

Σεμινάριο για Microsoft Server 2016/2019 από την Interlei

Η Interlei δημιούργησε το σεμινάριο Windows Server 2016/2019 Bundled Course, το οποίο προσφέρει στους καταρτιζόμενους όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την εγκατάσταση, την παραμετροποίηση και την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Windows Server σε ένα σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον.

Το σεμινάριο διενεργείται από πιστοποιημένους εισηγητές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Windows Server 2019 Administration οι οποίοι δεν έχουν γνώσεις του MCSA: Windows Server 2016, σε όσους επαγγελματίες εργάζονται σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft, αλλά και σε φοιτητές πληροφορικής.

Οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν Microsoft Official Courseware (MOC), online εργαστήρια διάρκειας 6 μηνών, vouchers για τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις (Windows Server 2016 και Windows Server 2019 Administration), 24 ώρες επιπλέον εργαστήρια και δυνατότητα για δωρεάν επαναπαρακολούθηση του σεμιναρίου.

Τεύχος 12

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design