ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Ιανουαρίου 2023 06:46

Σειρά Webinar για την κυβερνοασφάλεια από την ChannelIT

Σειρά σεμιναρίων για όσους/ες ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την τελευταία «λέξη» της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο διοργανώνει η ChannelIT, διανομέας των υπηρεσιών της ManageEngine στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία που εξειδικεύεται στο cybersecurity, «οι οργανισμοί αναζητούν όλο και περισσότερο ασφαλιστήρια συμβόλαια στον κυβερνοχώρο που καλύπτουν τις οικονομικές απώλειες που προκύπτουν από κυβερνοαπειλές, όπως ransomware, επιθέσεις phishing και cryptojacking. Οι οργανισμοί πρέπει συνεχώς να καινοτομούν για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος μειωμένου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, εσόδων και μεριδίου αγοράς. Ωστόσο, καθώς οι οργανισμοί καινοτομούν και υιοθετούν νέες τεχνολογίες, πρέπει επίσης να παραμένουν ενημερωμένοι με την παράλληλη αλλαγή στις τάσεις της κυβερνοασφάλειας».

Για την καλύτερη εξοικείωση με τα παραπάνω, η ChannelIT έχει διοργανώσει ήδη δύο διαδικτυακά σεμινάρια στις 10 και 17 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθούν ακόμα τέσσερα στις 18, 24 και 25 του ίδιου μήνα.

Τα εναπομείναντα σεμινάρια θα ασχοληθούν αντιστοίχως με τις παρακάτω θεματικές:

18 Ιανουαρίου: All about cyber insurance: Learn to implement the security controls.

24 Ιανουαρίου: Identity security can thwart 80% of cyberattacks και Cybersecurity outlook for 2023.

25 Ιανουαρίου: 5 best practices to thwart identity-based attacks in 2023.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά και να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας στα σεμινάρια μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 208

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design