ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Μαρτίου 2022 06:57

ΣΕΒΕ: Οι επιχειρήσεις που εξάγουν σε Ουκρανία και Ρωσία χρειάζονται στήριξη

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ), κος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ζητά, ήδη από τώρα πριν φανούν οι συνέπειες της κρίσης, τη στήριξη των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας που εξάγουν τα προϊόντα τους σε Ουκρανία και Ρωσία.

Χαρακτηρίζει την κατάσταση στην Ουκρανία «άκρως ανησυχητική» και τις «τελευταίες εξελίξεις ιδιαίτερα δυσοίωνες». Σχετικά με τις εξαγωγές της χώρας προς την Ουκρανία και τη Ρωσία, τόνισε ότι αυτές «κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα (338,6 εκατ. ευρώ και 206,6 εκατ. ευρώ αντίστοιχα), ωστόσο υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις -κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα-, οι οποίες έχουν σημαντική δραστηριότητα στις χώρες αυτές».

Προβλέπει, ότι «τα προβλήματα αναμένεται να ενταθούν» και αναμφίβολα θα επηρεάσουν τις διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες, τον πληθωρισμό και την ενέργεια.

Τεύχος 22

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design