ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Μαΐου 2023 06:46

Ρεπορτάζ από την τελευταία μέρα της IFSEC 

Η IFSEC International 2022 έφτασε στο τέλος της και τα περιοδικά Techmail και Security Report σας μεταφέρουν ρεπορτάζ από την τελευταία μέρα της διεθνούς έκθεσης.  

Η IFSEC και η Firex, διοργανώθηκαν ταυτόχρονα με τις εκθέσεις Safety & Health EXPO και Facilities Show. Έτσι, όσοι κατάφεραν να δώσουν το παρόν στον εκθεσιακό χώρο του ExCel, αξιοποίησαν στο έπακρο την επίσκεψή τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ειδικούς, να εξερευνήσουν νέα καινοτόμα προϊόντα και να αξιολογήσουν εκατοντάδες κορυφαίους προμηθευτές από τον κλάδο της διαχείρισης εγκαταστάσεων.  

Τα περιοδικά Security Report και Techmail σας αποχαιρετούν και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά! Παραμείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του περιοδικού στο Youtube, στη σελίδα στο FB, αλλά και στο site securityreport.gr για να παρακολουθήσετε αποκλειστικό υλικό από την διεθνή έκθεση του Λονδίνου.  

 
Στο άρθρο επισυνπάτεται απολογιστικό video από την τριήμερη επισκέψη της Libra Press στη IFSEC 2023. 

Το Security Report στην IFSEC 2023 (third day) – YouTube

Τεύχος 289

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design