ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Μαρτίου 2022 09:00

Πώς προσεγγίζουν οι ηγέτες της πληροφορικής τις σύγχρονες απειλές;

του Παναγιώτη Αποστολόπουλου

Η προστασία και ανθεκτικότητα των πληροφοριακών συστημάτων απέναντι στις συνεχώς εξελισσόμενες επιθέσεις του κυβερνοχώρου είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Η εφαρμογή ισχυρών αμυντικών στρατηγικών συμβάλλει στον μετριασμό του κινδύνου των απειλών στον κυβερνοχώρο και δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να ανιχνεύσουν όλες εκείνες τις απειλές που θα έθεταν σε κίνδυνο τα προσωπικά τους δεδομένα. Πώς όμως οι ηγέτες της πληροφορικής προσεγγίζουν την όλη διαδικασία; Η Pulse και η WatchGuard ρώτησαν 100 στελέχη πληροφορικής για να το ανακαλύψουν. Σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες συμφώνησαν (96%)  ότι η συνεχής παρακολούθηση και το «κυνήγι» απειλών θα πρέπει να αποτελούν κορυφαίες πρωτοβουλίες ασφάλειας σε μία επιχείρηση. Το 65% ανέφερε επίσης πως οι περιορισμοί των εργαλείων ή της τεχνολογίας αποτελούν εμπόδιο για αυτούς, ενώ περισσότεροι από τους μισούς (51%) αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω έλλειψης δεξιοτήτων ασφάλειας.

Το WatchGuard Endpoint Security προστατεύει τις επιχειρήσεις από τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Η κορυφαία λύση του, το WatchGuard EPDR, υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη και συνδυάζει δυνατότητες προστασίας τελικού σημείου (EPP) και ανίχνευσης και απόκρισης (EDR) με τις υπηρεσίες Zero-Trust Application and Threat Hunting.

Τεύχος 35

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design