ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Αυγούστου 2022 06:44

Πώς λειτουργεί το VMware Carbon Black;

Ένα online σεμινάριο από την Performance

Το VMware Carbon Black βοηθά στην ασφάλεια του cloud περιβάλλοντος εργασίας παρέχοντας ορατότητα σε ό,τι συμβαίνει στον κεντρικό υπολογιστή, εντοπίζοντας και αποκλείοντας κακόβουλη δραστηριότητα και προστατεύοντας ευαίσθητα δεδομένα. Επιτρέπει επίσης στους διαχειριστές IT και στις ομάδες ασφαλείας να συνεργάζονται και να μοιράζονται πληροφορίες, παρέχει ορατότητα σε workloads και containers, ενώ παράλληλα παρέχει σχόλια σχετικά με πιθανή κακόβουλη δραστηριότητα.

Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 π.μ., η Performance διοργανώνει ένα σύντομο διαδικτυακό σεμινάριο όπου θα πραγματοποιηθεί μια επισκόπηση των βασικών σημείων που πρέπει να αντιμετωπιστούν για τα cloud workloads, και θα παρουσιαστεί ο τρόπος που το VMware Carbon Black βοηθά τις ομάδες IT, διαχειριστών και ασφάλειας να συνεργάζονται καλύτερα. Παράλληλα, θα γίνει και μια γρήγορη επίδειξη των λειτουργιών που σχετίζονται με το workload και την ασφάλεια του container.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Τεύχος 119

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design