6 Απριλίου 2023 06:44

Πρόσκληση συμμετοχής στο JobFair-Xanthi 2023

Το 2o JobFair, διημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που απευθύνεται σε φοιτητές πολυτεχνικών σχολώνείναι έτοιμο να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους φοιτητές και τον εταιρικό κόσμο. Η διημερίδα διοργανώνεται από την EESTEC LC Xanthi σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση της διοργάνωσης, το όραμα του event είναι να δημιουργήσει μία πρώτη επαφή ανάμεσα στους φοιτητές και την αγορά εργασίας και να τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εκδήλωση θα περιέχει παρουσιάσεις εταιρειών, mock interviews, σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού, workshops και πολλές άλλες δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να προετοιμάσουν τους φοιτητές για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 263

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design