ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 Φεβρουαρίου 2023 06:50

Πρόσκληση στη Salonica Electronix 2023

Τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report και Techmail σάς προσκαλούν στην πρώτη κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων – υπολογιστών, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και ξενοδοχειακών εφαρμογών που θα διεξαχθή στις 10 και 11 Μαρτίου στην αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης, τη Salonica Electronix 2023.

Η Salonica Electronix 2023, που για πρώτη φορά φέτος διοργανώνεται ως κλαδική έκθεση στη Θεσσαλονίκη – μέχρι τώρα την είχατε γνωρίσει ως συνέδριο – συνδιοργανώνεται με το συνέδριο CyberTechCon 2023.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της έκθεσης, πατώντας εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Η «επιστροφή» της Salonica Electronix έχει πρωταρχικό σκοπό να αποτελέσει σημείο συνάντησης της αγοράς της Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Έβρου, και γιατί όχι και των Βαλκανίων. Τεχνικοί εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, καταστήματα υπολογιστών, καθώς και καταστήματα με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβοι, κατασκευαστές, System Integrators, ή ακόμη και στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, μπορούν να επωφεληθούν είτε τεχνικά, είτε εμπορικά από την επίσκεψή τους στη Salonica Electronix 2023.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους, οι οποίες με αλφαβητική σειρά είναι οι ACCORDIA, ADESCO, ALPHA, ARK, AstraSat, ATLAS SECURITY, AUTA HELLAS, B&S ELECTRONICS, BLUE TECHNOLOGIES, DIVICO SECURITY, ELECTROSYSTEMS, EUROGUARD, FORCE, FT ELECTRONICS, GI SECURITY, GRANDE, IASCOM, IDComs, INTERTECH, ΗΛΚΑ, KEEPER GROUP, LEMCO, MICROLINK, MISTRAL ANTENNA SYSTEMS, MONITOREAL, NSC HELLAS, PARTNERNET, ΠΕΡΣΕΑΣ SECURITY, RAKSON, SATSTORE, SECTOR SECURITY, ΣΕΠΗΥ, SHOP4SECURITY, SIGMA SECURITY, SIGNAL, SOLO SECURITY, TECNOHELLAS, TELERGO, TERRACOM, TRONIX, ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Dahua και Personal Security, ενώ η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

Τεύχος 220

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design